Medium_andrej-vranic-md-phd
Povprečna ocena: 4.6
4.6
7 ocen

dr. med. Andrej Vranič

SpecializacijaNevrokirurgija

Kontakt

E-mail
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • Pravilno se je odločil.

  marijan črtanec 20.11.2013 ob 10:54
 • Visoka dostopnost s strani bolnikov ter izjemna strokovna podpora. Dr. Andrej Vranič ogromno časa posveti bolniku za razlago njegovega zdravstnvenega stanja in možnosti, ki jih sodobna nevrokirurgija omogoča. Njegov odnos predstavlja vzor dela na zdravstvenem področju.

  Peter Boras 04.11.2011 ob 17:34
 • Hvala dr.Vranič, pred 9 leti mi je operiral hrbtenico, dal mi je zelo malo možnosti za uspešnost posega,povedal mi je vse odkrito, operacijo opravil po treh dneh dežurstva, se vrnil med vikendom ko sploh ni bil v službi, da preveri stanje, rešil me je ko nisem mogla več hoditi in ko mi ni nihče verjel, kako neznosne bolečine so to! Ne mine dan, da se ne bi spomnila nanj in se mu v mislih zahvalila, neskončno hvaležna pacientka. Še enkrat hvala! Marjeta Šlegelj Đuderija

  Marjeta Šlegelj Đuderija 29.06.2015 ob 19:28
 • Izjemen strokovnjak in človek z velikim posluhom za bolnika. Vedno na razpolago za pojasnila in odgovore na vprašanja. Tudi o najslabših možnih izidih odkrito pove. Po skoraj 7 letih od operacije hrbtenice se pogosto v mislih s hvaležnostjo spomnim nanj kot velikega strokovnjaka in zaupanja vrednega zdravnika, saj se zavedam, da mi je z operacijo v vseh pogledih izboljšal kvaliteto življenja. Želim mu vse dobro in veliko uspehov na vseh področjih.

  Bojana Bizjak Novinc 17.05.2013 ob 18:41
 • dr. VRAIČ je en tistih ki te ne pustijo na cedilu, strokoven,predan delu ,predvsem pa človeški. -pozitivna izkušnja!

  Zemljič Štefka 06.03.2014 ob 8:35
 • Zares je velik strokovnjak, izjemen človek, ki se zares posveti pacientu, vzame si čas in nikdar ne gleda na uro, za operacijo vsakega seznani z vsemi podrobnostmi, skratka posveti se v celoti bolnikom. Tudi mene je rešil z operacijo hrbtenice pred 10-timi leti, kar pred tem ni naredilo vsaj 12 ortopedov v 20-tih letih. Tudi jaz se skoraj vsak dan spomnim na tega strokovnjaka, ker mi vsak dan teh deset let mine skoraj brez bolečin. V slučaju, da nisem bila operirana, bi ostala na invalidskem vozičku. Tudi jaz se pridružujem želji, da ostane tak kot je, še veliko uspehov v njegovem poklicu, želim pa mu tudi, da se posveti sebi, svojemu zdravju, družini in seveda poklicu. Vse dobro še naprej!

  Antonija Krajnc 04.09.2013 ob 23:02
 • Zelo sem vesel, da me je operiral dr: Vranič. Ob njem sem imel občutek, da sem v rokah strokovnjaka, ki ve kaj je potrebno storiti in kako. Pogovor z njim mi je potrdil moje občutke:. Operiral me je zvečer ,po nekaj drugih operacijah;ko bi me verjetno kdo drug prestavil na termin naslednji dan: Najlepsa hvala:Istočasno pa moram pohvaliti vse drugo osebje na nevroloski kliniki ;soba !; saj so ves čas prijazni ; ne glede ; da imajo zelo zahtevno delo: Mogoče se sliši kot pretiravanje ampak tako sem se počutil in zapisal: Vsem lepa hvala: Turk Vincencij

  turk vincencij 02.01.2015 ob 19:25
 • Dober dan dr.VRANIČ. Mene pa zanima ali operirate tudi vratno hrbtenico in če je možno Vas prosim da mi poveste kakšna je čakalna doba da se pride do Vas,kajti pred leti sem želela Vas za pregled hrbtenice pa žal nisem prišla do Vas, ker ste bil takrat v tujini.Vem da ste tako dober kot je bil Vaš ata v naši bolnici saj je veliko pacijentov želelo prav njega . Hvala za ogovor in lep pozdrav.

  Anonimno 24.02.2017 ob 14:32

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.