Pravilnik strani zdravniki.org

Obnašanje in kultura komentiranja

  • Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost.
  • Prepovedana je razžalitev in žaljiva obdolžitev.
  • Zahteva se argumentiran komentar, ki se nanaša na predmet razprave.
  • Nezaželena je pretirana uporaba velikih črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 20% VELIKIH ČRK.
  • Nezaželena je uporaba kletvic.

Zasebnost

Stran zbira naslednje uporabnikove informacije:

  • IP naslov za administracijo strani (statistika), ki se hrani krajše časovno obdobje in ga NI možno povezati s posameznimi objavami;
  • Podatke, ki jih uporabnik posreduje.
  • Stran lahko uporabniku dodeli piškotek (ob začetku seje - session cookie) za prilagoditev uporabniške izkušnje.

Odgovornost

Informacije

Informacije se presojajo izključno v povezavi s pravili te strani. Lastnik strani ne prevzema nobene odgovornosti, da so te informacije popolne, vsebinsko pravilne in ažurne. Komentarje, ocene, imena in priimke ter sezname prispevajo uporabniki strani. Lastnik strani ne prevzema nobene odgovornosti za naštete vsebine.

Storitve

Storitve, ki jih ponuja stran so takšne kot so. Lastnik strani pod nobenim pogojem ne prevzema nobene odgovornosti, da bodo ponujene storitve delovale varno, neprekinjeno, brez napak in brez izgube podatkov.

Poškodbe

Lastnik strani ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli poškodbe uporabnikove opreme, s katero dostopa do te strani. Lastnik strani ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli izgube uporabnikovih podatkov na njegovi opremi, ki bi nastale zaradi dostopa do strani. Lastnik strani ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z objavljenimi povezavami do tujih storitev in strani.

Zakonska podlaga za objavo imen, priimkov in delovnega mesta zaposlenih v javnem sektorju je dosegljiva na povezavi tukaj.
Lastnik strani si pridržuje pravico da po potrebi spremeni pravilnik strani.