No-image

Zasebniki & koncesionarji Medicinsko termalni center Fontana

Kontakt

Telefon +386 (0)2 234 41 00
Email
Spletna stran http://www.fontana.si/
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

  • Odsvetujem. Imela sem pri njih MR glave. Zdravnik pri slikanju ni prisoten, temveč mu pošljejo slike in jih nato naknadno pregleda. Kar je seveda kretenizem, da mu ni para. To sem namreč nato ugotovila pri pregledu v UKC LJ. Zdravnik se med samim slikanjem po potrebi odloči za kontrast. Brez kontrasta se določene stvari sploh ne morejo oceniti. Če pa zdravnika ni zraven... no, potem vemo, kaj dobiš. Neuporabno sliko oziroma še huje, lažen izvid. Poleg tega slike odčitava radiolog, za katerega so mi na nevrološki v LJ rekli, da nikakor ni strokovnjak za odčitavat slike možganov (dr Šeruga). Skratka nateg.

    Anonimno 17.06.2015 ob 17:28
  • Dragi Dobri prijatelj, Pišem vam z globokimi bolečinami in žalostjo v srcu, zelo mi je žal, ker ste se obrnili na te načine. Sem umirajoča vdova, ki trpi zaradi raka več kot 36 let in nimam otroka. Pred nenadno smrtjo mojega moža smo ugotovili, da bomo za brezdomce, materince in vdove vzpostavili dobrodelno fundacijo, da bi jim pomagali nadaljevati svoje življenje. Moj pokojni mož je deponiral vsoto 3,5 milijona evrov z eno od bank tukaj v državi z mojim imenom kot svojo ženo in svojo edino naslednjo družino. Ampak zdaj, ko je mrtev, hočem, da je njegova duša srečna, kjerkoli je, tako da izpolni našo zadnjo odločitev o dobrodelnem projektu. Zato vas prosim, da mi pomagate pri uporabi tega sklada tako, kot vam bo pomagal pri pomoči potrebnim in vdovam. Če ste prepričani, da boste ta sklad uporabljali po navodilih, se prosim vrnite k meni, da bi lahko nadaljevali in ne bi želel, da bi družina mojega moža vedela, ker so zelo zadovoljni zaradi mojega stanja, da lahko umrem in živijo vse za njih. Počakam vaš odgovor s takojšnjo pozornostjo v mojem zasebnem nabiralniku (prisca.nzi02@mail.com), da bomo lahko prenesli sredstva na vaš bančni račun, preden se lotim operacije. Svojo pomoč, Gospa Prisca Nzi

    Gospa Prisca Nzi 15.11.2017 ob 10:07
  • Dr.Šeruga je nevroradiolog, tako da je strokovnjak ravno za MR glave. Vcasih ni dobro nabijat na pamet.

    123 07.05.2017 ob 19:54

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.