Medium_toma__toma_evi_
Povprečna ocena: 4.9
4.9
8 ocen

dr. med. Tomaž Tomaževič

SpecializacijaGinekologija in porodništvo
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Kontakt

E-mail
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • Omenjeni zdravnik mi je operiral zelo velik miom na maternici. Bila sem zelo zadovoljna z njegovo strokovnostjo in ustreznim odnosom do sebe kot pacientke. Hvaležna sem mu za zelo dobro opravljen poseg.

  Anonimno 28.08.2013 ob 15:36
 • Optimalen dosezek. Optimalen trud. Optimalen vtis. Optimalna operativa. Optimalni videz. Vse~Splosna optimalnost.

  NINA ROSENSTEIN 26.11.2014 ob 20:46
 • Leta 2010 mi je odkril septum, kasneje me je tudi operiral, po večkratnih spontanih splavih, sem nato imela super nosečnost, zdaj imamo čudovito deklico. Zelo smo mu hvaležni za vse! Izreden strokovnjak!

  Anonimno 21.01.2015 ob 14:31
 • Če ne bi bilo dr. Tomaževiča, danes ne bi imela sina v najstniških letih. HVALA dr. Tomaževiču in takratnim, zlata vrednim, sestram na sprejemu!

  Anonimno 02.02.2016 ob 23:42
 • Profesor dr. Tomaž Tomaževič nam je pomagal, da se je naš sinko rodil zdrav in da že srečno raste in že ima 9 mesecev, čeprav je žena imela zelo rizično nosečnost zaradi let (45 let) in zaradi sladkorne bolezni tipa 2. Ves čas tako na IVF, kot na začetju po naravni poti in porodu s carskim rezom in na vseh mnogoštevilnih pogovorov je bil vedno optimističen, smiren, vedno nam je svetoval in naredil vse kar je treba, da bi se sinko Petar rodil zdrav in da raste v veselega fantka. HVALA MU še enkrat iz srca od malega Petra, očila in mamice Elide Venceslav Kostadinov

  Venceslav Kostadinov 30.12.2012 ob 22:49
 • Pred dobrima 2-ma letoma je bil moj operater. Hvala bogu, da me je pravocasno poslal k njemu kajti najdli so mi poleg ciste se peritoneje. Zdaj imam redne menstruacije kot se nikoli prej in vsaj zivim lahko v miru, brez skrbi, da ne bi mogla zanositi v prvo zaradi neurejenega ciklusa. Kar se tice same oskrbe, je vecina njegovih med.sester asistentk bolj kot med.sester. To pravim zato, ker nadrejena med.sestra mi ni znala dati cevke notri kot ces', da mam mehur in noznico prevec skupi in sploh, da nd govorim o tem, da mi je mlajsa med.sestra znala to uredit; jst sm pa mogla prtisnit na gumb, da je sploh dr. prsu in vidu v kaksnih bolecinah sm bla. To je blo v stari porodnisnici poleg nove MF. Res, kapo se bolj prtrdit. Me tudi spominja na Alberta Einsteina, samo pravim, idol ne bi smel obstajati; tako [ A.E ] je menil. No ja, TO JE MOJA IZKUSNJA.

  Nina Rosenstein 26.11.2014 ob 20:43
 • Operacija septuma bila sem zadovoljna z oskrbo:)

  Anonimno 13.12.2012 ob 16:26
 • Po 4-ih letih neuspešnega IVF in deklici rojeni v 20 tednu nosečnosti, ki je žal takoj po porodu umrla, sem se odločila, da je čas za zamenjavo zdravnika. In, ker sem v teh letih dodobra spoznala vse sem se odločila za dr. Tomaževiča, je preprosto najboljši. In glede na mojo pametno odločitev sedaj imava s soprogom doma zdrava in vesela otročička, 8 let staro deklico in 4 leta starega fantka, oba sta "narejena" s pomočjo in budnim spremljanjem našega najdražjega doktorja.

  30 11
  Snežana Taskov 20.09.2017 ob 12:10

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.