Medium_20152995_54_52618

Zasebniki & koncesionarji Aristotel, zdravstveni center d.o.o.

Naslov Aškerčeva 1
8270 Krško

Kontakt

Telefon +386 (0)7 490 30 00
Fax +386 (0)7 490 30 01
Email
Spletna stran http://www.aristotel.si

Opis

Aristotel, zdravstveni center d.o.o. posluje od leta 1998. Podjetje ta trenutek redno zaposluje 19 delavcev, od tega 6 zdravnikov ter 16 honorarnih sodelavcev v dveh poslovnih enotah v Krškem in Novem mestu.

Izvajamo družinsko medicino, medicino dela, prometa in športa, ultrazvočno diagnostiko, imamo ambulanto za osteoporozo (denzitometrija), fiziološki laboratorij ter izvajamo laboratorijsko diagnostiko. V sodelovanju z zdravniki specialisti in specialisti posameznih strok ter honorarnimi sodelavci v našem zdravstvenem centru deluje lasersko- ginekološka ambulanta, lasersko-kirurška ambulanta, ambulanta za bolezni ščitnice, kardiološka ambulanta, specialistična nevrološka ambulanta, estetsko-dermatološka in klinično psihološka ambulanta.
Uporabniki naših uslug so največja podjetja iz Dolenjske in Posavja, kot so: Revoz d.d., Vipap Videm Krško d.d., Duropack-Tespack d.o.o., Numip d.o.o., Kostak d.d., Preis Sevnica d.o.o., podizvajalci NEK, Elektro Celje d.d., HESS d.o.o. in drugi. Imamo dovoljenje za izvajanje pregledov delavcev, ki so na svojih delovnih mestih izpostavljeni ionizirajočem sevanju.
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 1 mnenje

  • Dragi Dobri prijatelj, Pišem vam z globokimi bolečinami in žalostjo v srcu, zelo mi je žal, ker ste se obrnili na te načine. Sem umirajoča vdova, ki trpi zaradi raka več kot 36 let in nimam otroka. Pred nenadno smrtjo mojega moža smo ugotovili, da bomo za brezdomce, materince in vdove vzpostavili dobrodelno fundacijo, da bi jim pomagali nadaljevati svoje življenje. Moj pokojni mož je deponiral vsoto 3,5 milijona evrov z eno od bank tukaj v državi z mojim imenom kot svojo ženo in svojo edino naslednjo družino. Ampak zdaj, ko je mrtev, hočem, da je njegova duša srečna, kjerkoli je, tako da izpolni našo zadnjo odločitev o dobrodelnem projektu. Zato vas prosim, da mi pomagate pri uporabi tega sklada tako, kot vam bo pomagal pri pomoči potrebnim in vdovam. Če ste prepričani, da boste ta sklad uporabljali po navodilih, se prosim vrnite k meni, da bi lahko nadaljevali in ne bi želel, da bi družina mojega moža vedela, ker so zelo zadovoljni zaradi mojega stanja, da lahko umrem in živijo vse za njih. Počakam vaš odgovor s takojšnjo pozornostjo v mojem zasebnem nabiralniku (prisca.nzi02@mail.com), da bomo lahko prenesli sredstva na vaš bančni račun, preden se lotim operacije. Svojo pomoč, Gospa Prisca Nzi

    Gospa Prisca Nzi 15.11.2017 ob 10:06

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.