No-image

Zasebniki & koncesionarji MEDICINA DELA, PROMETA IN ŠPORTA | Barbara Peče Breznik

Naslov Parmova ulica 53
1000 Ljubljana

Kontakt

Telefon +386 (0)1 236 11 44
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 7 mnenj

 • Dr Peče- Breznik je krasen človek. Vedno, ko imam pri njej preventivne preglede za delo, se z veseljem z njo pogovarjam, zna svetovati, predvsem je pa sprosčena, nasmejana in iskriva. Hvala vam!!

  Anonimno 11.04.2015 ob 0:17
 • K Dr Barbari Peče Breznik hodim na obdobne preglede za službo. Dr Pečetova mi je zelo všeč, nanjo se lahko obrneš tudi za drugo mnenje, diagnostiko, skratka veš, da jo v sili lahko kontaktiraš. Zadovoljna sem tako z njeno strokovnostjo, kot tudi z njenim odnosom. Je dostopna, nič prevzetna.

  Anonimno 28.03.2015 ob 10:59
 • Dr Pece je ze v redu, ampak medicinska sestra pa izgleda kot da bi ravno prisla s snemanja filmov za odrasle. Stara 50+, mini krilo, zivo nalakirani dolgi nohti, pobarvana na blond in nekolko natupirani lasje. Resno?!

  Anonimno 24.07.2015 ob 18:33
 • Dr Peče opravlja svoje delo s srcem, škoda, da se ni specializirala za družinsko medicino, saj takih manjka.

  Nika 03.10.2015 ob 10:28
 • Spoštovana dr. Peče Breznik: V samoplačniški ambulanti v Mariboru, Fontana, so mi na mojo željo opravili preventivni pregled, ki je zajemal Hematološko, Urinsko, Biokemično in Imunološko preiskavo. Star sem 63 let. Sem športnik veteran, tekač, član ZAVS pri AZS (Zveza Atletskih Veteranov Slovenije pri Atletski Zvezi Slovenije). Imam opazno nizek Hemoglobin in pod spodnjo mejo vsebnost Železa (7,8 mikromol/L). Prav tako imam nizke vrednosti za Trombocite, Feritin in Leukocite, … Prosil bi Vas, na koga se naj obrnem, ki bi na podlagi prej omenjene preiskave naredil in izdal strokovno mnenje. V preteklosti sem imel terapije z tabletami Ferrum Lek 100 in Iroprem (železova karboksimaltoza). Vsak dan od dneva preiskave 20.6.2015 spijem po navodilih žličko Eissenblut in Ferrovital Floradix ter naravni doma izdelan sok iz rdeče pese (surova narezana na majhne koščke, zmiksana v mešalniku in precejena v sok). Pred dnevi sem opravil samo pregled vsebnosti železa. Rezultat po treh mesecih je bil 8,3 mikromol/L, kar je še vedno dobrih 4 točk pod minimalno mejo. V tem obdobju se je tako železo povišalo le za 0,5 enot. Omeniti želim, da sem vsled spremembe kraja bivanja iz Maribora v Rogaško Slatino zamenjal zdravnico. Nikakor ne morem razumeti, da sem imel pri prejšnji osebni zdravnici popolnoma drugačno obravnavo, ki je razumela in podprla terapije, sedanja pa to odločno zavrača. Hvaležen Vam bom za vsako koristno informacijo in napotek, kako naj ravnam, na katero samoplačniško ustanovo se lahko obrnem, da mi specialist hematolog opravi strokovno pisno mnenje na podlagi izvidov. S spoštovanjem. Hvala. Mladen Tomašič

  Mladen Tomašič 26.09.2015 ob 10:31
 • Spoštovani g. Tomašič in vsi ostali! Posredujem vam našo nedavno izkušnjo s 13 letnim fantom. Imel je zelo nizko raven feritina in železa. Izvajal je terapijo z našim biospectrum medicinskim aparatom WS 601, 2x na dan po 40 min. Po treh tednih terapije je vsebnost feritina narasla iz 10 na 26 in vsebnost železa iz 8 na 19,6 mikromol/L. Izvide vam lahko pošljem po mailu. Lp, Igor www.biospectrum.si

  biospectrum center 22.01.2016 ob 14:22
 • Zelo dobre izkušnje, ko sem po več letih nevožnje avtomobila podaljševala vozniško. Vse je podrobno preverila, se poglobila, temeljito pogovorila z mano in svetovala, kako naprej. Naredila je več, kot bi ji bilo treba za podaljšanje vozniške.

  24 32
  Anonimno 05.02.2024 ob 19:35

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.