No-image

Bolnišnice Univerzitetni klinični center Ljubljana

Naslov Zaloška cesta 2
1000 Ljubljana

Kontakt

Telefon +386 (0)1 522 50 50
Fax +386 (0)1 522 24 82
Email
Spletna stran http://www4.kclj.si/index.php
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • Spoštovani Sem Tomaž Fajfar iz Kranja, ki sem imel marca helobaktorja v želodcu in sem ga z dieto odstranil imel sem vneto želočno sluz, ki se mi je normaliziralo in tudi polipe v slepiču in bi Vas rad uprašal za Vaše mnenje. Ali lahko uživam bio šumeče tablete, ki je dodana citronska kislina pomaranča ali limona, ki je v tabletih dodano Magnezi in kalci za mišice, ki imam krče. Kupil sem v trgovini Hofer bio marelice in jih uživam ali naj jih olupim ali naj jih pojem z lupino zaradi kisline in kaj mi predlagate? Ali je zdravo uživati posušene plodove čaja, ki je skupaj pomešano z HIBISKUS, BEZGOVE JAGODE, ROBIDOVI LISTI, ŠIPEK, POMARANČNA LUPINICA, AROME JAGODE, AROMA BRUSNICE IN KOŠČKI JAGODE. Prosim za Vaše mnenje, lp Tomaž.

    TOMAŽ 16.06.2014 ob 15:41
  • Spoštovani, vprašanje vam sicer naslavljam v imenu sosede gospe Silve Horvat, ki je prestala operacijo in zdravljenje ščitnice. Zdravljenje je bilo kot zaenkrat kaže uspešno, vendar ima po obsevanju velike težave s suhim usti oz. pomanjkanjem sline, kar jo zelo obremenjuje. Prosil bi za odgovor, ali obstaja možnost, da bi se ji delovanje žleze vsaj malo izboljšalo. Hvala za odgovor v imenu obeh in lep pozdrav. Vinko Vellacher

    Anonimno 12.01.2016 ob 21:06

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.