No-image
Povprečna ocena: 1.1
1.1
2 oceni

dr. med. Lucija Hraster Prater

SpecializacijaDružinska medicina
Mesto zaposlitveZdravstveni dom Slovenj Gradec

Kontakt

Telefon+386 (0)2 885 79 52
E-mail
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • Tako arogantna, tako nečustvena, da je res škoda da se je odločila za ta poklic,ki ga ne opravlja z veseljem in ni pripravljena ne poslušati, ne pomagati pacientu K njej gremo, če jo potrebujemo, ne da nam pokaže svojo nedostopnost, vzvišenost V okolje Slovenj Gradca taka zdravnica ne sodi!

    28 11
    Anonimno 06.11.2019 ob 8:24
  • Tudi sama sem nad odnosom do pacienta pri tej zdravnici zelo razočarana Če ji je več do politične kariere naj se posveti pač temu Za poklic zdravnika, posebej za družinskega žal ni rojena, ne vzgojena in je škoda da zaseda ambulanto zdravniku, ki ga naša regija še kako potrebuje. Bila sem njen pacient par let, brez njenega posluha za moje težave, na koncu me je želela poslati do psihiatra, da drugam ne sodim ? Zamenjala sem jo, šla k zdravniku ki je me je poslušal, sreča še pravočasno pravilno prišel do moje diagnoze, in po 2 letih mojih bolečin, se počasi le vračam v normalno življenje.

    15 10
    Anonimno 04.12.2019 ob 16:18

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.