No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
5 ocen

dr. med. Mirjana Miksić

SpecializacijaPediatrija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Maribor
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Zelo prijazna,odgovorna,specialistka na intenzivni negi ukc maribor,našemu sineku ANEJU,ki je bil rojen v 26 tednu z porodno težo 660gr je odgovorno in predvsem pravilno oskrbela da je danes naš otrok popolnoma zdrav fant,sedaj smo tik pred 2.letom starosti in smo zelo zelo zadovoljni glede poteka in zdravljenja in uspeha in jo imamo zelo radi.....

  DEJAN 18.02.2012 ob 10:36
 • Človek z veliko začetnico in obenem izredna zdravnica. Ona je to, kar si starš v najtežjih trenutkih v življenju lahko samo želi. Pred skoraj petimi leti je rešila živiljenje našemu sinu, borila se je zanj, ni odnehala in zato smo danes srečna družina in vsak dan znova smo ji hvaležni za to.

  Vesna B. Dolenc 02.01.2014 ob 10:39
 • Vse pohvale tej ženski. Zelo pa kaj zelo odlična zdravnica. Za našega Alena si je čas vzela celo in domačega naslonjača. Mu je prišla naredit uz srčka..Fuuul fajna ženska...

  Anja Šauperl 25.02.2015 ob 19:28
 • Zelo prijazna,strokovna,sočutna do otroka in starša.Pred 7 leti je našemu Klemnu rešila življenje.Kadar smo jo potrebovali nam je bila na razpolago osebno ali po telefonu.Ko smo se na žalost pred kratkim vrnili za isto stvar je bila ponovno izredno prijazna,strokovno odreagirala in našemu dečku olajšala dneve v bolnici kolikor se pač da.Za vse v preteklosti in kar še sedaj počne za nas ji lahko rečem iskreno HVALA!!!!!!

  zdenka ozimič 27.05.2013 ob 22:20
 • Dr. Miksićeva ni samo zdravnica, je ANGEL! Če ne bi bilo nje, bi moja starejša hči umrla. Od pojava prvih resnih težav s srcem, med operativnim posegom, do hčerinih odraslih let je zelo natančno, profesionalno in odgovorno spremljala njeno zdravstveno stanje. Je najboljša otroška kardiologinja v Sloveniji, takšno je tudi profesionalno mnenje vseh zdravnikov, ki jo poznajo. Hvala vam, dr. Miksićeva, ker ste moji hčeri omogočili, da sedaj živi čudovito življenje in da je lahko postala mamica.

  33 29
  Ines Hojnik 06.12.2017 ob 12:09

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.