No-image
Povprečna ocena: 3.2
3.2
4 ocene

dr. med. Nada Prešeren

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Medvode
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • dr.Nada Prešeren je moja zdravnica še iz časov,ko je službovala v ZD Bežigrad,mislim, da je preteklo že cca 30 let.Za vsa ta leta sodelovanja se iskreno zahvaljujem za ves trud in pomoč,ki je ni bilo malo,imam namreč velike težave z zdravjem in mi je vedno prisluhnila.Sedaj je tudi naša družinska zdravnica in tudi sin ima kar nekaj težav z zdravjem in zelo lepe izkušnje z DR.Prešeren.Resnično sva ji hvaležna za ves trud kakor tudi njeni med. sestri Veroniki

  krstič marija 17.02.2014 ob 20:17
 • Izkušnja in mnenje Dr. Prešernova je ambulantna zdravnica moje mame Amalije Murn, ki je bila junija 2016 stara 93 let in živi v lastnem stanovanju v stanovanjskem delu Centra starejših v Medvodah. Ob mojem obisku z mamo v ordinaciji ne posluša niti pacienta niti spremljevalbca. Govori svoje, prehitro in zato strejšemu človeku nerazumljivo, ne posluša, vpada v besedo in deli neizvedljive nasvete. Ankete oskrbovancev doma so jasno pokazale nezadovoljstvo z njenim delom, pa še kar vstraja, morda 10 let ali več, pa tudi vodstvo ZD Medvode ne ukrene nič, da bi bili starčki zadovoljni z zdravnikom. V predstavitvi ZD Medvode je izvrstno predstavljena definicija zdravja, o čemer uporabniki ambulante v Centru starejših v Medvodah lahko le sanjamo.

  Cecilija Pavlin 16.08.2016 ob 14:30
 • Kolerična, neprijazna in ona je bila celo direktorica ZDja?! Za Medvodčane je očitno vse dobro...

  61 37
  Anonimno 13.02.2018 ob 21:38
 • Dr. Nada Prešeren je moja zdravnica že veliko let. Moje izkušnje so zelo pozitivne, je prijazna in strokovna, me posluša, mi odgovori na vprašanja in razloži potek zdravljenja. Skratka vesela sem, da je moja zdravnica in je ne bi zamenjala. Moja ocena je 5.

  39 41
  Anonimno 29.03.2018 ob 14:21

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.