No-image
Povprečna ocena: 0.0
0.0
0 ocen

dr. med. Petra Rogina Skvarč

SpecializacijaInfektologija
Mesto zaposlitveSplošna Bolnišnica Novo Mesto
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • Arogantna,nekulturna ne zna odzdraviti namesto pregleda se ubada s številom opravljenih ur,ženska ni nikakor primerna za nikakršno delo z ljudmi.Kljub indicem o resni bolezni ne zna povedati katere preiskave bo opravila.Njeno že mejno obliko asocialnega obnašanja ogroža edino njena medicinska sestra(blonda bolj okrogle postave),ki ima enake prostaške in primitivne postopke. Po pritožbi reagira narcisodnoin zakompleksano češ kaj delate tukaj vaša primarna bolnica je drugje??? Ali še ni slišala za prosto izbiro zdravnika oz le to pravico!!!!! Nekaj je zanesljivo nje nikoli in nikakor ne bi izbrali kot izbrano zdravnico! Očitno nima primanjkljaja samo kulturi odnosa ,kulturi do dela temveč še kje drugje Vsenavedeno lahko potdi veliko prisotnih pacientov, katerim pa se na njeno srečo ne da bosti z primitivizmom. Asocilnim ljudem ki nimajo nobene empatije bi treba prepovedati delo s pacienti!

    Anonimno 08.12.2016 ob 9:47
  • Popolnoma nedostopen za dajanje informacije o bolnikh. Na termine o podajanju nformacij, ki jih daje svojcem, fisicno sploh ni prisotna na oddelku. Po stirih dneh cakanja na informacijo, je bila le ta podana, po 2 urah cakanja, kar na hodniku zelo kratko in odrezavo ter po minuti razgovora zakljuceno: nimam casa in grem naprej. Izredno neprofesionalno in skrajno neprimerno. Podajanje informacij svojcem o stanju bolnikov je del zdravnikovega dela in bi moral biti enako profesionalen kot samo zdravljenje.

    Anonimno 22.11.2014 ob 13:18

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.