No-image
Povprečna ocena: 4.1
4.1
6 ocen

dr. med. Sara Onuk

Kontakt

Spletna stranhttp://dentiko.si
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 10 mnenj

 • Zdravnica je sumljivo prijazna. Zdi se mi, da bolj ustreza organizaciji, v kateri je zaposlena, kot pa bolniku. Ljudje v čakalnici so nezadovoljni z njo. Ima pa tudi izjemno čudno medicinsko sestro, ki je zelo nesramna. Zvrstilo se je več neprijetnih dogodkov zaradi njune šlamparije. Zaradi tega si iščem novega zdravnika.

  Anonimno 31.05.2016 ob 9:49
 • Jaz pa trdim,da je zdravnica zelo strokovna,za pacienta se razdaja in sem srečna,da sem njena pacientka.Tudi za sestro nimam žal besede. Res,da so se v preteklosti pogosto menjali zdravniki,sedaj pa so v DENTIKO zaposleni zdravniki,ki si jih lahko samo želi vsak pacient in ambulanta za katero zdravnik dela.

  Anonimno 26.08.2016 ob 14:37
 • Ljudem nikoli ni prav, ko nam menjavajo zdravnike. Za take odločitve ne gre kriviti ne medicinske sestre in ne zdravnice. Seveda je stresno, ko prideš in vidiš, da so se stvari spremenile. Lepo sta uredili ordinacijski čas in določili čas, ki je namenjen nenaročenim. Obe sta visoko profesionalni. Naročanje je urejeno in zelo se držijo časa, ki ti ga določijo. Stvari je mogoče urediti tudi po elektronski pošti, kar prihrani veliko časa, ki ga sicer porabiš za klicanje. Zdravnica pa ... Kaj naj rečem? Ena izmed tistih, ki si vzame čas, posluša, pregleda in ti lepo razloži. Ima velik posluh za človeka. Vsaj moja izkušnja je taka. Sem pa bila priča zapletom v čakalnici, za katere ni bila kriva nobena izmed njiju. Ljudje so prišli nenaročeni in pričakovali, da bodo na vrsti zdaj in to takoj. Tako pač ne gre. Upam, da ostaneta, in to obe. Vselej pa velja, da lepa beseda lepo mesto najde, še posebej, če smo v stresu. Do zdaj sem obema hvaležna za vse, kar sta storili zame in za mojo družino.

  Anonimno 14.10.2016 ob 20:23
 • Ko bodo zdravniki in firme, kot so Dentiko, nehali norce brit iz ljudi, tudi ne bo potrebno takšno mnenje o njih. Seveda, z veseljem bi jih človek pohvalil, če bi si to zaslužili. Ti banditi pa si tega ne zaslužijo. Ja, res je, bodo morali biti pazljivi, da se jim ne zgodi primer Primorska...sploh njihovi primitivni medicinski sestri Mateji. No, saj kdor pa ne verjame, pa si naj skusi.

  Anonimno 30.11.2016 ob 18:26
 • Spoštovani, res je, kar je napisano o njej. Bolj orginal niste mogli napisat. Firma Dentiko pa je itak prava mafija. Nonstop menjavajo doktore. Malo mar jim je za ljudi. Njim je važno samo, da imajo službe. Sramota!

  Anonimno 13.06.2016 ob 9:44
 • Spoštovana gospoda! Ne vem kaj bi ljudje še pričakovali od zdravnice. Jaz imam pa o njej same komplimente, dobra zdravnica, predvsem pa v prvi vrsti človek. Tudi jaz sem imel probleme s podjetjem v katerem je zaposlena, a sta se obe z medicinsko sestro vljudno opravičili, kar danes malokdo stori. Tako kot mi, imajo tudi oni svoje probleme, ki jih promptno rešujejo. Jaz jima lahko rečem samo velika hvala. To, da bi pa pri zdravniku delili sladoled in vrteli glasbo, tega pa verjetno ni za pričakovati. Sorodnike imam tako v Švici, kot na Švedskem. Za obe državi vemo kaj predstavljata, a kaj se tiče zdravstva in pacientov mi vsi pravijo, da moramo biti povsem tiho in srečni dokler imamo še takšen servis. Pa lep pozdrav!!!

  Drago Maher 14.09.2016 ob 18:00
 • Žalostno je, da portal objavlja takšne neresnice o zdravnici, v kar sem prepričana kot njena pacientka, izredno stokovna in prijazna saj se s tem dela velika krivica in vzpodbuja mržnja do zdravnikov, kar je dobesedno napeljevanje k storitvi kakšnega ekstremnega ravnanja kot je bil nedavni primer v bolnišnici na Primorskem. Zato nehajte s tem. L.P. Zdravka

  Anonimno 20.09.2016 ob 8:57
 • No prvi komentar ki se je tako spravil na zdra nico je poden od podna.jaz bi te osebno pustil da se zvijaš pred ambulanto.ker ne naredi vsega kot ti hočeš je takoj vse narobe.marš gamat pokvarjena.najdi si drugega zdravnika.

  69 43
  Marjan beranič 30.11.2017 ob 6:36
 • Pozdravljeni, škoda, da je prav prvi komentar tako "žleht". Pove pa po mojem mnenju veliko več o komentatorki sami, kot pa o zdravnici. Res upam, da si je ženska, ki se ji zdi prijazna zdravnica sumljiva - halo ????, že našla novega zdravnika, saj si dr. Onukova zares ne zasluži tako zlobnih pacientov. Anonimno pljuvanje vsepovprek..... pa tisti všečki zraven. Le kaj vam je ljudje ? Čemu ali komu taka spletna stran sploh služi ? Objektivni informaciji o zdravniku zagotovo ne.

  67 41
  Anonimno 07.03.2018 ob 0:02
 • Super zdravnica! Vedno pripravljena prisluhniti, zelo strokovna, prijazna, itd. Enako tudi sestra Nina, zelo sposobna, prijazna... Eni pač tukaj gor blatite ljudi kateri se trudijo za vas ker sami niste zadovoljni z svojim življenjem in svoje frustracije sproščate na nič krive. Nikoli v življenju ne bi zamenjal zdravnice ker močno verjamem da takšne več ne bi našel...

  17 17
  Nino strucl 04.09.2019 ob 10:51

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.