Medium_majic-1
Povprečna ocena: 4.2
4.2
2 oceni

dr. med. Tomislav Majić

SpecializacijaInterna medicina, Kardiologija in vaskularna medicina
Mesto zaposlitveTerme Krka - Šmarješke Toplice
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • Vprasanje za primarij dr. Majica, Pozdrav. Obracam se na vas na priporocilo g. Marjana Videnska. Rada bi se udelezila postenja pri njem. On mi je odsvetoval da se pridruzim, ker imam popuscanje srca in ne z morem vseh naporov, ki bi jih na njihovem programu morala izvajati. Dejal je, da vi opravljate postenje pod nadzorom u Za manj zmogljive ljudi. Prosim za vasa navodila. V naprej hvala. Pozdrav Štefanija Bohorč

    Stefanija Bohorc 16.02.2017 ob 11:30
  • Pozdravljeni dr.Majić Sem Nada Šantl ,v tretjem življenskem obdobju.Že nekaj let uporabljam občasno prehranska dopolnila od BIO STILE za lajšanje zdravstvenih težav,ki so se pojavile po preboleli invekcijski mononukleozi pred več kot dvajsetimi leti.Kot vemo jo povzročita EBV virus in citamegalovirus iz družine herpes virusov ,kar lepo opise Anthony William v knjigi Medicinski medij.Bilo je kar hudo .Posledice okužbe pa so se začele po šestih mesecih leta 1996.Zbolela sem za fibromialgijo,ki prizadane celo telo.Ker vem,da z prehranskimi dopolnili lahko samo blažim siptome sindroma fibromialgije ne morem pa se ozdravit,oziroma ni zdravila za omenjena virusa,sprašujem,če je na trzisču ze kakšno zdravilo proti tem virusom,kot je že za Covid 19.Omenjena virusa sta mi zrušila kemični proces pravilnega delovanja telesa,tako da mi v vse dele telesa prihaja premalo potrebnih hranljivih snovi.To mi povzroča razne bolezni telesa ker prihaja v tkiva premalo hranljivih snovi. Če bi se izdelala cepiva za vse človeške viruse in bakterije že pred petdesetimi leti,ljudje ne bi tolk trpeli in domov za starostike ne bi potrebovali oz.zelo malo.Tako pa jih izdelajo samo za tiste mikroorganizme ,ki so agresivni in te kar hitro ubijejo.Ostali mikroorganizmi pa te počasi ubijajo.In pri tem nabolj služijo farmacevske družbe. Še bi lahko napisala,ko vidim to,kar se dogaja,pa bom raje končala. Lep pozdrav.

    19 21
    Nada Šantl 08.11.2021 ob 14:56

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.