No-image
Povprečna ocena: 4.1
4.1
3 ocene

dr. med. Vesna Arcet Rodič

Kontakt

Telefon+386 (0)3 543 44 11
E-mail
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • K zdravnici sem se prestavila pred kratkim, ker sem morala menjati svojega osebnega zdravnika. Sicer je ne obiščem pogosto, vendar svoje delo vedno opravi več kot odlično, tako da sem z njo zelo zadovoljna. Kar pa me moti je organiziranost v ordinaciji. Vem, da je celotno zdravstvo precej pod pritiskom, da so tako sestre kot zdravniki zelo obremenjeni. Poleg tega omenjena zdravnica dela v ordinaciji le en del svojega delovnega dne. Ravno zato je dobra organizacija še toliko bolj pomembna, da lahko v tistem kratkem času sprejme več pacientov. Tako sem pa pri zadnjih treh obiskih (vsi so bili v dopoldanskem času, med službo) več kot pol ure čakala, da je sestra sploh vzela mojo kartico. Več kot 45 min po tistem ko sem imela uro, sem šele prišla na vrsto. V enem od teh primerov je šlo le za bolniški list, pa še poklicala sem prej ali imajo gnečo. V ordinaciji sta bili v tistem času kar dve sestri in nobena ni prišla ven niti po kartice. Na vratih jasno piše, da se naj ne trka, ampak če sestra sploh ven ne pride, kako potem oddati kartico in povedati, da si naročen (oz. si bil naročen pred pol ure). Pri prejšnjem zdravniku sem bila na vrsti točno takrat ko sem imela termin in niti minute kasneje, sestra (sama v ordinaciji) je redno hodila preverjat če je v ordinaciji kak nov pacient, nikoli ni bilo gneče, pa še tisti, ki "vpadejo" niso imeli prednosti pred tistimi, ki smo naročeni (razen pri nujnih primerih, kar je razumljivo). Tukaj je pa en sam kaos... Potem smo pa vsi nejevoljni - sestra, ker ima gnečo in še verjetno ostalo delo, ki ga ne zmore, zdravnica, ker ne more zaključiti z delom ob uri zaključka, pacienti, ki čakamo kot bedaki... Smatram, da je za vzpostavitev reda v svoji ordinaciji odgovoren zdravnik, za vzdrževanje le-tega pa sestra. Z malo truda bi se to verjetno dalo narediti tudi tu. Ker bi bilo škoda, da bi tako dobra in sočutna zdravnica prišla na slab glas zgolj zaradi neorganiziranosti v sprejemnici.

  Stasa 08.07.2014 ob 16:36
 • Ja, dr. Vesna Arcet Rodič je odlična zdravnica, prav tako, pa sem zadovoljna z delom sestre Anite. Že leta jo poznam in nikoli nisem doživela česa negativnega. Je prijazna in strokovna, kar nekaj šteje. Treba je razumeti, da ima zelo veliko administrativnega dela in ne more biti vsak hip na voljo. Včasih je pač treba malo potrpeti. Ne hodim rada okoli zdravnikov, če pa moram, ne grem z odporom, ker vem, da bom deležna prijaznosti in strokovnosti od sestre in od zdravnice.Sem pa mnenja, da so komentarji, kateri niso podpisani s polnim imenom in priimkom, pod velikim vprašanjem. Mihaela Žaberl

  mihaela Žaberl 13.10.2016 ob 19:26
 • Zdravnica Vesna Arcet,profesinalna in zelo dobro izobrazena.Kar se tice nje ni problemov.Problemi so z nejnim osebjem in ambulanto.Sem bil sivan pred 5mi dnevi in se poskusam narociti za previjanje.Prosto nemogoce nobeden ne dviguje slusalke in pise na vratih ne trkaj.Zadnijc sem cakal eno uro sam pred vrati in setre so poslusale muziko in nihce ni odpiral vrat (sam sem bil v cakalnici) na zalost je bilo na vratih napisano da zdravnice ni danes mi pa je sestra svetovala da se naj usedem za 5 minut in bo naredila prevez.Zdej je ze vec kot en teden in se vedno nisem uspel priti do zdravnice oziroma se narociti ne prevoj.Skrbi me da rana se ne celi kot mora in moj povoj je umazan in nevem vec kaj naprej..

  Dario Radovanovic 20.03.2017 ob 10:33
 • Dr.Acet Rodic Vesno sem srečal kot pacient na urgenci, ko je bila dežurna. Z mnenji od predhodnikov se v celoti strinjam. Hvala Vam gospa Vesna za Vaš prijzen in strokoven pristop.

  77 46
  Otmar Sagmeister 16.04.2018 ob 8:45

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.