No-image
Povprečna ocena: 2.1
2.1
2 oceni

dr. med. Astrid Lui Rusjan

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Koper

Kontakt

Telefon+386 (0)5 664 72 62
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 6 mnenj

 • Ne vem kje naj začnem. Sestra je tečna ko hudič. Sama sebi gre na živce in z ljudmi dela kot z živino. Če kličeš, boš prej umrl, kot jih dobil na telefon in telefon ima seveda potiho, tako da se sploh ne oglaša in z ljudmi je SKRAJNO nevljudna. Zdravnica pa vedno resna in to niti nebi bil problem, če nebi skozi hodila ven in not iz pordinacije. Z ljudmi delajo, ko z bebci, malica jim traja do eno uro-kakor se jim sprdne. Delat začnejo vedno z vsaj 20 minutno zamudo in to mi plačujemo-ne pozabit. Prav tipičen sindrom nadčloveka, ki ga imajo nekateri zdravniki. SRAMOTNO!

  Anonimno 19.04.2016 ob 9:50
 • Ne preveč prijazna, rahlo živčna. Težko te kam pošlje naprej h kakšnemu specialistu. Hitro sama ugotovi, kaj je narobe s tabo. Bolj pametna kot vsi specialisti.

  Anonimno 25.01.2016 ob 21:26
 • Se strinjam z napisanim. Take izkušnje ima tudi moj mož, kateri hodi k njej. K njej gre če je res nujno, vsake 2 do 3 leta in še takrat je problem dati napotnico za specialista. Ja, bolj je pametna kot vsi specialisti.

  Anonimno 12.09.2016 ob 14:48
 • spoštovani vsi ki berete te žalostne objave o nesposobni zdravnici Rusjan.v zgornjem tekstu sem opisala njeno vedenje do pacientov.omenila sem da si je morala moja mama( žal sedaj 2 meseca in pol pokojna ) pri 83 letih zaradi nje poiskati novega zdravnika.v tem času si še zdravnika ne moreš tako hitro dobit sem 1 mesec in pol iskala zdravnika.pok.mama bi morala biti vedno obiskana pri zdravniku ker je bila srčna bolnica.res da v nujnih premerih pride dežuren zdravnik ta pa lahko urgira po počutju pacienta.srce pa kot vemo niha tako kot utripa .mogoče je to bila usoda vendar ne morem preboleti njenega obnašanja in jo lahko tudi njo obsojam ker ko jo je moja mama rabila je ni imela in ni pomagala.res zelo žalostno in ne želim nikomur da to doživi.zame pa dr. Rusjanova ne obstaja več.lp

  89 43
  Anonimno 12.04.2018 ob 15:11
 • strahovito da sploh obstaja taka zdravnica in sestre!!! skratka sestra počasna brezvoljna da o zdravnici ne govorim.res se ima za pametno vse ve in res ničesar ne ustreže pacijentu.prej umreš kot da ti pomaga in kar je še najbolj žalostno da te žali in zapodi da si najdem novo zdravnico in vrže vso dokumentacijo in karton na mizo.mislim da je ta zdravnica potrbna osebne pomoč!!!! tako obnašanje zdravnice si ne zasluži tistega stola ki ga zaseda in seveda plačo ki jo mi davkoplačevalci polnimo njen trr. raje bi ta stol sprostili boljšim zdravnikov sploh pa mladih ki so na cesti z končano izobrazbo in zaradi takih nimajo služb.ministrca v parlamentu naj si da šus v glavo za drugo niiii!!kaj pak taka mrha važna še kandidira za predsednico države hvala Bogu da se to ni zgodilo še tam kjer ne opravlja pravilno svoje poslanstvo naj jo skinejo ker ni sposobna .mogoče bi pa bila dobra v kakšnem kozmetičnem salonu!!!???

  Anonimno 21.11.2017 ob 13:43
 • Moja izkušnja z dr. Rusjanovo pa je dobra. K njej hodim prb. 12 let. Je prijazna, korektna, vzame si čas, razloži stanje oz. bolezen, že večkrat me je napotila k raznim specialistom, brez da bi moral zato kakorkoli posebej apelirati. Le dostopnost je včasih problem - a to je splošen problem zdr. sistema in ne zdravnika.

  0 3
  Anonimno 26.03.2020 ob 8:44

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.