No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
2 oceni

dr. med. Boris Škofic

SpecializacijaInterna medicina
Mesto zaposlitveBolnišnica Golnik
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • Pri dr. Škoficu sem opravil svojo prvo kolonoskopijo - napoten sem bil preko SVIT-a. Priznam, da me je skrbelo in bilo mi je tudi malo neugodno, vendar rečem lahko samo, da je svoje delo opravil izjemno strokovno in povsem neboleče. Med posegom je mirno in nedvoumno odgovarjal na vsa moja vprašanja, me vodil, kako naj se premikam, obenem pa mi je pojasnjeval podrobnosti, videne na monitorju. Tudi sestra je bila zelo prijazna in res si lahko samo želimo tako pozitivnih izkušenj v zdravstvu. Najlepša hvala dr. Škoficu in prijazni med. sestri! M.P.

    Miran Potočnik 12.02.2014 ob 15:29
  • Imel sem kolonoskopijo v bolnišnici Golnik,kjer je bila čakalna doba cca.4 tedne. Poseg je opravil dr.Boris Škofic,rečem lahko samo to,da je PRAVI STROKOVNJAK svojega poklica,seveda tudi bolnišnično osebje. Glede na informacije bljižnih in daljnih znancev bi moral poseg biti za mene kar težak in boleč postopek.Moja izkušnja,zahvaljujoč dr.Škoficu za odlično opravjen postopek je zelo drugačna.Bolečina 1x ali 2x nekje še na meji,zaradi vpihovanja vse ostalo povsem brez bolečin in seveda skrbno ter natančno pregledano. Srečko Katanec bi dejal: kapo dol Janko

    Anonimno 06.05.2013 ob 19:04

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.