No-image
Povprečna ocena: 2.5
2.5
5 ocen

dr. med. Daniel Korenjak

SpecializacijaTravmatologija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Celje
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Jaz imam zelo dobro izkusnjo z njim. Poslal me na operacijo medtem ko bi mi na Jesenicah kar tako pustili vse. Super je.

  monika 25.04.2014 ob 19:59
 • Grozno, eden najbolj arogantnih in neprofesionalnih zdravnikov kar jih poznam. Njegov odnos do pacienta je na zalo zalo nizkem nivoju, zelo žalostno, da takšni zdravniki mečejo slabo luč na večino dobrih zdravnikov. 1x hčeri spregledal dvojni zlom noge, enkrat spregledal zlom roke, ter pri mene zavrnil čeprav sem bil nujno napoten na zdravljenje ped operacijo zaradi vnetnega procesa v sklepu.

  Anonimno 25.03.2014 ob 15:40
 • Zelo neprijazen in nedostopen zdravnik. Natancno nasprotje tega, kar bi clovek pricakoval od zdravnika. Sem upala, da je imel le zelo slab dan, ampak gospod ocitno permanentno izkazuje svoje osenbostne lastnosti in odnos do pacienta.

  60 26
  Anonimno 02.02.2017 ob 16:02
 • Letos je omenjeni zdravnik dvakrat operiral mojega mladoletnega sina, vmes sva hodila k njemu na kontrole. Tako moj sin kot jaz sva ga vedno doživela kot zelo strokovnega, profesionalnega, prijaznega in človeškega. Osebno si želim, da bi z vsemi zdravniki imeli takšne izkušnje. LP

  28 11
  Anonimno 17.12.2017 ob 17:01
 • Danes sem bila s petnajstletnim sinom pri omenjenem zdravniku zaradi težav z izpahom rame. Zdravnik je bil zelo aroganten in neprijazen, tako ,da je bil sin, ki se je prvič srečal s pregledom pri specialistu, po odhodu iz ordinacije popolnoma šokiran. Škoda, da že otrok dobi prvi vtis o zdravstvu tako negativen. Predlagam vodstvu bolnišnice, da ga pošlje na kakšno izobraževanje, ker je pri predavanjih med študijem pri kakšnem predmetu sigurno manjkal.

  30 15
  Anonimno 18.10.2017 ob 15:43

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.