Medium_portret
Povprečna ocena: 4.9
4.9
14 ocen

dr. med. Daniela Fiket

SpecializacijaPsihiatrija

Kontakt

Telefon+386 (0)70 544 096
Spletna stranhttp://psihoterapija-fiket.si
E-mail

Opis

Psihoterapija in svetovanje v Ljubljani in po Skype-u
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 14 mnenj

 • Zelo strokovna, prijazna, razumljivo razloži svoje mnenje, je spoštljiva in posluša tudi mnenje pacienta. Si vzame dovolj časa in je dosegljiva po telefonu med delovnim časom ambulante. Zelo dobra izkušnja, pa še smisel za humor ima.

  Anonimno 13.06.2017 ob 23:02
 • Danijela je človek.Najprej Človek,potem zdravnik,psihoterapevt in psihiater. Je tudi prijatelj,a hkrati ohranja strokoven odnos in določeno distanco,ki je pomembna,saj tako njene ostre besede (ki so včasih potrebne) sedejo na pravo mesto,sama pa jih zmeraj zapakira v malce črnega humora.Enostavno ji je poklic,ki ga opravlja pisan na kožo,uspešna je do te mere,da pacientu pomaga razrešit težave,osebno rasti,opremi te z nasveti za vsakodnevno življenje in kar je najbolj pomembno, usmeri te tako daleč,da težave spoznaš sam,kar jim v trenutku zmanjša vrednost. Na kratko pa,vse se da rešit,sploh z Danielo!

  Anonimno 15.06.2017 ob 15:09
 • Predvsem strokovna in zapanja vredna, prijazna, prisrčna. Hvala bogu da še obstajajo taki zdravniki. Zna prisluhniti in cuti se veselje pri delu. Razumevajoča in vedno dostopna in pripravljena pomagati in svetovati v stiski tako pacientom kot svojcem. Sem vesela ker sem vas spoznala dr.Danijela. HVALA vam od srca 😊

  Anonimno 23.03.2018 ob 22:20
 • Zaupanja vredna, sočutna sogovornica, pristopa strokovno in hkrati z izjemnim občutkom za sočloveka, ne glede na njegove poprejšnje izkušnje in osebnost.

  Anonimno 14.06.2017 ob 8:58
 • Zelo previdno pristopi do pacienta, dokler ne pozna vsaj delček njegovega sveta, da ve kako ravnati dalje. Zelo mi je všeč ker me usmerja v pozitivo, čeprav gre, roko na srce to (nam) depresivcem blazno na živce... Ko je tema resna je resna, ni pa da te pomiluje in to je meni zelo pomembno - smeh ne ubija :) Moj depresivec se zdaj upira (LOL). Topla, a ne preblizu (to je lahko nevarno :) ) korektna a hkrati na razpolago. Pošten mix vsega.

  Anonimno 14.06.2017 ob 18:51
 • Danielo sem spoznala po službeni poti, ko je postala moja mentorica za psihoedukativno delavnico, ki sem jo pričela voditi lansko leto. Takoj sem jo začutila, prav tako udeleženci. Bila je strokovna, izobražena, izkušena, poleg tega pa tudi praktična, življenjska, zabavna in nadvse prijetna, in to je tisto, kar jo naredi takšno kot je - ena na tisoč. Ostali sva v dobrih odnosih, marsikdaj se na njo obrnem po nasvet, pa ne samo glede svojega dela, temveč tudi osebnih vprašanj. Verjetno je zdravnica, ki ji najbolj zaupam - ne samo glede psihiatrije. V spominu mi je zelo ostalo nekaj, kar je pred časom rekla - zdravimo osebo in ne izvida. Daniela je ČLOVEK. In to preklemano zabaven, simpatičen človek, ki OBVLADA. Daniela, hvala. Če bi bili vsi zdravstveni delavci takšni kot si ti, bi imela Slovenija najsrečnejše paciente.

  94 44
  Veronika Budna 15.12.2017 ob 21:06
 • Zdravim se že približno 5 let in je Daniela moja resnično prva pozitivna izkušnja. V zelo kratkem času, sem ogromno napredovala na osebnem področju, pred tem pa sem bila popolnoma onesposobljena. Danes si več ne znam niti predstavljati, kje bi lahko bila, če ne bi našla nje..Daniela resnično hvala... Nimam besed da bi Vam povedala kaj vse dobrega menim o Vas in koliko napredka vidim v svojem življenju v borih 6 mesecih, kar vas poznam..Naj še vam povem, da sem diplomirala z čisto 10..Daniela, to je tudi Vaša pohvala. Hvala za so potrpežljivost, motivacijo, ki mi jo vlivate vsak teden...in resnično hvala za vse. Lp

  TATJANA ZIJAN 17.06.2017 ob 17:05
 • Zame odlična, topla, strokovna in prijetna oseba ki zna pacienta poslušati in tudi resnično pomagati. Jaz ji lahko rečem en velik HVALA!!

  Anonimno 14.06.2017 ob 22:21
 • Srčna oseba. Nikoli ne komentira brez da bi se predhodno seznanila s celotno vsebino. Daje izjemen občutek varnosti, pomiri človeka. Ura mine kot bi mignil. Dan se po njenem obisku drugače začne, človek je pomirjen.

  99 58
  Bajec Patricija 26.09.2017 ob 12:23
 • Gospa Danjela je zelo prijazna, na vsa vprašanja hitro odgovori.Ima veliko znanja in izkušenj.Če bi bili v našem zdravstvu tako prijazni in dobrosrčni zdravniki kot je ona ne bi pacienti s strahom šli v ambulanto.Vse pohvale.

  80 39
  Anonimno 31.01.2018 ob 22:57
 • V najtezjih trenutkih, ko sem zaradi "pridnosti" popolnoma izgorela in zelela zakljuciti mojo pot zivljenja, sem imela sreco naleteti na cudovito, strokovno osebo z obcutkom in veliko mero strpnosti pri poslusanju mojih tezav in hvalezna sem za to izkusnjo...v vsakem slabem najdi nekaj dobrega 😌

  95 59
  Zalka Srebot 02.08.2017 ob 13:10
 • Daniela je izjemna, zelo strokovna in predvsem srčna zdravnica s posluhom, iskreno pripravljenostjo pomagati razvijati svoj potencial in spreminjati neželene vzorce za učinkovitejše spopadanje s kakršnimikoli življenjskimi preizkušnjami. Z njeno pomočjo je mogoče iti preko svojih navideznih meja, ki si jih postavljamo predvsem sami. Pravzaprav od vseh dotedanjih zdravnikov prva (!), ki ji resnično lahko zaupaš vse in se ob tem ne počutiš niti malo majhnega, saj veš da te bo s svojim realnim pogledom in izkušnjami, ter motivacijskim pristopom skozi potek terapij postavila na pravo, predvsem veliko boljše mesto. Povzetek: toplo priporočam,10/10.

  83 47
  Aleksandra K. 06.12.2017 ob 10:47
 • Mene sta v prvi vrsti pritegnili njena pozitivna naravnanost in odzivnost. Že ob prvem srečanju sem dobila občutek varnosti in topline. Tiste pristne, ne narejene. Točno to, kar človek v stiski rabi. Je zelo strokovna, srčna, zaupanja vredna.. Vrhunska ženska v vseh pogledih. Svet rabi več Daniel. Hvaležna da sem jo spoznala. Priporočam.

  81 45
  Anonimno 06.03.2018 ob 8:29
 • kratko in jedrnato: zelo hitro odzivna, zaupanja vredna, strokovna, pozitivna Oseba z veliko znanja, ki se nenehno izobrazuje in nudi potrebne nasvete v trenutkih, ko ti ni dovolj pogovor s prijatelji in druzino ampak potrebujes pogovor, obrazlozitev in nasvete iz strani strokovne osebe. + Nudi moznost skype terapij

  92 60
  Anonimno 12.09.2017 ob 15:01

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.