No-image
Povprečna ocena: 4.9
4.9
9 ocen

dr. med. Daniela Fiket

SpecializacijaPsihiatrija
Mesto zaposlitveZdravstveni dom Ajdovščina

Kontakt

Telefon+386 (0)70 544 096
Spletna stranhttp://psihoterapija-fiket.si
E-mail

Opis

Psihoterapija in svetovanje v Ljubljani in po Skype-u
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 9 mnenj

 • Zame odlična, topla, strokovna in prijetna oseba ki zna pacienta poslušati in tudi resnično pomagati. Jaz ji lahko rečem en velik HVALA!!

  27 8
  Anonimno 14.06.2017 ob 22:21
 • Zelo strokovna, prijazna, razumljivo razloži svoje mnenje, je spoštljiva in posluša tudi mnenje pacienta. Si vzame dovolj časa in je dosegljiva po telefonu med delovnim časom ambulante. Zelo dobra izkušnja, pa še smisel za humor ima.

  26 9
  Anonimno 13.06.2017 ob 23:02
 • Zdravim se že približno 5 let in je Daniela moja resnično prva pozitivna izkušnja. V zelo kratkem času, sem ogromno napredovala na osebnem področju, pred tem pa sem bila popolnoma onesposobljena. Danes si več ne znam niti predstavljati, kje bi lahko bila, če ne bi našla nje..Daniela resnično hvala... Nimam besed da bi Vam povedala kaj vse dobrega menim o Vas in koliko napredka vidim v svojem življenju v borih 6 mesecih, kar vas poznam..Naj še vam povem, da sem diplomirala z čisto 10..Daniela, to je tudi Vaša pohvala. Hvala za so potrpežljivost, motivacijo, ki mi jo vlivate vsak teden...in resnično hvala za vse. Lp

  22 6
  TATJANA ZIJAN 17.06.2017 ob 17:05
 • Danijela je človek.Najprej Človek,potem zdravnik,psihoterapevt in psihiater. Je tudi prijatelj,a hkrati ohranja strokoven odnos in določeno distanco,ki je pomembna,saj tako njene ostre besede (ki so včasih potrebne) sedejo na pravo mesto,sama pa jih zmeraj zapakira v malce črnega humora.Enostavno ji je poklic,ki ga opravlja pisan na kožo,uspešna je do te mere,da pacientu pomaga razrešit težave,osebno rasti,opremi te z nasveti za vsakodnevno življenje in kar je najbolj pomembno, usmeri te tako daleč,da težave spoznaš sam,kar jim v trenutku zmanjša vrednost. Na kratko pa,vse se da rešit,sploh z Danielo!

  21 6
  Anonimno 15.06.2017 ob 15:09
 • Zelo previdno pristopi do pacienta, dokler ne pozna vsaj delček njegovega sveta, da ve kako ravnati dalje. Zelo mi je všeč ker me usmerja v pozitivo, čeprav gre, roko na srce to (nam) depresivcem blazno na živce... Ko je tema resna je resna, ni pa da te pomiluje in to je meni zelo pomembno - smeh ne ubija :) Moj depresivec se zdaj upira (LOL). Topla, a ne preblizu (to je lahko nevarno :) ) korektna a hkrati na razpolago. Pošten mix vsega.

  22 8
  Anonimno 14.06.2017 ob 18:51
 • Zaupanja vredna, sočutna sogovornica, pristopa strokovno in hkrati z izjemnim občutkom za sočloveka, ne glede na njegove poprejšnje izkušnje in osebnost.

  22 10
  Anonimno 14.06.2017 ob 8:58
 • kratko in jedrnato: zelo hitro odzivna, zaupanja vredna, strokovna, pozitivna Oseba z veliko znanja, ki se nenehno izobrazuje in nudi potrebne nasvete v trenutkih, ko ti ni dovolj pogovor s prijatelji in druzino ampak potrebujes pogovor, obrazlozitev in nasvete iz strani strokovne osebe. + Nudi moznost skype terapij

  10 3
  Anonimno 12.09.2017 ob 15:01
 • V najtezjih trenutkih, ko sem zaradi "pridnosti" popolnoma izgorela in zelela zakljuciti mojo pot zivljenja, sem imela sreco naleteti na cudovito, strokovno osebo z obcutkom in veliko mero strpnosti pri poslusanju mojih tezav in hvalezna sem za to izkusnjo...v vsakem slabem najdi nekaj dobrega 😌

  13 7
  Zalka Srebot 02.08.2017 ob 13:10
 • Srčna oseba. Nikoli ne komentira brez da bi se predhodno seznanila s celotno vsebino. Daje izjemen občutek varnosti, pomiri človeka. Ura mine kot bi mignil. Dan se po njenem obisku drugače začne, človek je pomirjen.

  7 2
  Bajec Patricija 26.09.2017 ob 12:23

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.