No-image
Povprečna ocena: 3.5
3.5
13 ocen

dr. med. Dejan Terzić

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Ljubljana Enota ZD Šiška
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 14 mnenj

 • Moje izkušnje so zelo pozitivne z dr. Terzičem. V zadnjih dveh letih sem vsaki mesec najmanj 2x mesečno pri njemu. Vedno je bil prijazen, pozorno poslušal in pomagal po svojih najboljših močeh. Tudi sestra Zdenka je zelo pozitivna oseba, prijazna ter vedno pripravljena poslušati pacienta. Z moje strani si oba tako sestra kakor zdravnik zaslužita pohvale.

  Anonimno 11.09.2014 ob 22:18
 • Zdravnik zatežen, da te je strah, ko moraš k njemu. Sestra arogantna, neustrežljiva, izgleda, da je na silo v službi in očitno ne pozna bontona o odnosu do strank. Tisto enkrat letno, ko moram do NJIJU, bom že preživel.

  Anonimno 12.11.2013 ob 11:51
 • Kljub splošnemu nezadovoljstvu dandanašnjega zdravstvenega sistema je moja izkušnja z dr. Terzičem zelo pozitivna. Zavedam se, da večina zdravnikov ni kriva za porazno stanje in se trudijo dobro delati kljub negativni reklami, ki vlada. Ravno tako sem zadovoljen z njegovo sodelavko v sprejemni pisarni.

  Janez Korelc 30.09.2014 ob 19:24
 • Ob pričetku težav z anksioznostjo (po hudi nesreči), mi je, namesto da bi me poslal k specialistu, "predpisal" elastiko okoli zapestja, naj se z njo (ko jo napenjam in na hitro spuščam da me zaboli) zamotim. K specialistu me je usmeril šele pozneje, ob prošnji, pa mi ni želel izstaviti zdravniškega potrdila/opravičila! Nemudoma sem ga zamenjal.

  Anonimno 28.03.2012 ob 20:27
 • Glede na današnje splošno stanje stanje v zdravstvu in negativen ugled zdravnikov je moja izkušnja z dr. Terzič Dejanom zelo pozitivna, zato zasluži vso pohvalo. Na vrsto sem prišel ob dogovorjeni uri, odnos korekten, o zdravstvenem stanju me je izčrpno poučil in dal tudi koristne nasvete. Pohvalo zasluži tudi njegova sodelavka, saj je vljudna in prijazna. Z obravnavo v tej ordinaciji sem bil zelo zadovoljen.

  Janez Korelc 10.04.2014 ob 19:23
 • Prijazen in ustrežljiv zdravnik. Prisluhne težavam pacienta. Čim več takih zdravnikov.

  Anonimno 03.05.2017 ob 17:43
 • Moja izkušnja je bolj pozitivna..Zbolela sem za angino in pod nujno iskala zdravnika v Ljubljani. V ambulanti dr. Terziča so me sprejeli. Sestra je bila sicer po telefonu zelo arogantna in me je želela naročiti čez 3 dni, kar zame seveda ni bilo sprejemljivo (nisem mogla več jesti,ne piti). Ko sem rekla, da bom šla pač zvečer v dežurno ambulanto se je omehčala in me naročila za naslednje jutro. Zdravnik se mi je zdel zelo prijazen, kljub očitni angini me je vseeno poslal v laboratorij, v primeru, da bi bila bakterijska mononukleoza za kar lahko antibiotiki škodujejo. Gre za enkraten obisk in po njem je moje mnenje dobro. Zdaj pa se morem ravno spet naročiti in sem med iskanjem kontakta naletela na tole stran in delila mnenje (upam, da bo tudi po naslednjem obisku enako pozitivno).

  Anonimno 03.03.2014 ob 13:15
 • Odličen zdravnik, zna poslušato in si vzame cas, kar je drugje redko.

  91 78
  Anonimno 24.01.2020 ob 10:40
 • Zdravo. Če je vaš zdravnik, ste na boljšem! Na koncu sem napisal okoliščine in so podlaga moje iskušnje z zdravnikom. Naravnost k dejstvom, bistvu pa takole: Točno to, kar bi moral bit vsak zdravnik! Obravnava odgovorno in strokovno! Res poskrbi, da se paciente zdravi! Ne, da se podpira “hvatanje krivin”… Zabeleži in napiše v kartoteko vse, kar je opazil o vas! NI takšen, da na lepe oči izdaja recepte ali naredi uslugo, karkoli rabite za svojo korist, a v resnici niste bolni! Kdor prihaja drugače, kot je napisana definicija njegovega delovnega mesta, bo razočaran. In še osnova odnosa med nama… Popolna neznanca pred tem, popolnoma nevtralen pristop, striktno profesionalen odnos. Moj prvi zdravnik za odrasle. Prišel sem konec 20 let moje starosti. Itd… Za zdaj drugače s njim še ni bilo pri meni. Srečno vsem, Dr. Terziću še zahvala.

  43 37
  Andrej Lakner 13.12.2021 ob 12:26
 • Dr.Terzić je odličen diagnostik, dober zdravnik, ki se potrudi za pacienta in mu vse pojasni. Skrben. Ne pise pa napotnic in bolniških na lepe oči. Meni je rešil življenje. Odlična je tudi njegova sestra Zdenka Grun, ki se bo zal upokojila. Je pa tako kot mnogi drugi druzinski zdravniki preobremenjen. Vse pohvale zasluži.

  28 25
  Anonimno 25.08.2022 ob 4:32
 • Dr.Terzič je moj osebni zdravnik ze več kot 20let...ampak nikoli se nisem pocutila varno da ga pokličem,da sem zbolela. Danasnja izkušnja me je pa čisto razjezila. Vsa bolna najprej ugotovim, da moram zaceti uporabljati portal in da se po telefonu in emailu ne da več dobiti termina/odgovora...da se prijavis v portal potrebuješ kodo. Kodo dobiš samo osebno v zdr.domu v casu uradnih ur. Kako naj si odprem bolnisko? Vrocina in bolecine po celem telesu kot da me je vlak povozil. Tako bolna naj grem zdaj v zdr.dom, da dobim kodo? Ampak brez tega pa sploh več ne dobim kontakta in nekoga da mi odpre bolnisko? Katastrofaaaa... Na sreco dobim neko sestro na telefon in urediva vse po telefonu (svetla točka). Ok. Posljejo me na uradni covid test in moja naloga je da sporocim izvid. Kmalu ko sem javila, da je izvid negativen pa dobim klic, osebno od dr.Terziča kateri mi z arogantnim tonom najprej reče...kaj a bomo diplomirali iz viroze? Wtf?!%€@ Kot da hocem bit bolana in mu pisat emaile ampak ce rabim bolnisko jo pac rabim. Vsako leto znova recem da moram osebnega zdravnika zamenjati. Kdor ima dobre izkusnje vsa čast. Jaz si vedno mislim joj ne, zdaj ga moram kontaktirati ker sem zbolela. Najslabsi mozni obcutek za svojega zdravnika. Pa naceloma glih 1-2x na leto zbolim. Še dobro.

  17 17
  Žaneta Blatnik 24.01.2023 ob 17:11
 • Brez zdravljenja brez dijagnoze. Otpri bolnisko, zapri bolnisko, pejt delat nc ti ni delas se 😡grozna iskusnja

  52 55
  Anonimno 15.10.2021 ob 10:05
 • Zdravnik direkt za psihijatrijo! Sam stran od njega

  45 53
  Anonimno 15.10.2021 ob 9:57
 • Aroganten zdravnik, če do njega sploh prideš. Ko pa dejansko, prideš do njega, te niti dobro ne pogleda, vse je normalno, čeprav so krvni testi, ki si jih opravil drugje porazni in bi zahtevali nadaljno diagnostiko. Pošlje te sicer v laboratorij, vendar ker ga skoraj nikoli ni, si te potem podajajo po ZD Šiška, na koncu pristaneš na urgenci. Ni vreden, da bi se mu reklo zdravnik. Na urgenci šokirani nad neustrezno obravnavo.

  32 42
  nika vrbinc 03.03.2022 ob 10:25

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.