Medium_dragan_kova_i_
Povprečna ocena: 5.0
5.0
3 ocene

dr. med. Dragan Kovačič

SpecializacijaInterna medicina
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Celje
Alveola
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Sem bil pri njemu in je odličen zdravnik.

  Anonimno 21.04.2014 ob 21:07
 • Dr. Kovačič je kardiolog z veliko začetnico. Empatičen, vedno prijazen. Marsikdaj je vidno zgaran, a si vzame čas, razloži npr. postopek pregleda (npr. koronarografija), te naredi za "sodelujočega" v preiskavi in terapiji, kar je za pacienta zelo pomembno. Ob njem se počutiš varno. Doktor, ki ve, kaj dela. Brez njega, predvsem njegovega vztrajanja, da svojih težav, ne minimaliziraš (zmanjšuješ/prikrivaš), bi bilo moje življenje od septembra 2013 drugačno. Je moj kardiolog, ki me z malo besedami tudi danes pomiri in z odločnostjo opozori, kaj šteje v življenju. Sodim v skupino ljudi, ki si pred zdravstvenimi težavami zatiskajo oči. Želim mu vse dobro, predvsem pa, da pazi na svoje zdravje. Pacienti ga zelo potrebujemo.

  Anonimno 15.01.2017 ob 14:42
 • Doktor Kovačič je eden najboljših in tudi izredno se potrudi za človeka. Meni je delal koronografijo po infarktu in me napotil na operacijo in s tem mi je verjetno rešil življenje. Kardiološka klinika odlično organizirana.

  Mladen Horvat 13.11.2014 ob 11:45
 • Že od leta 2005,ko je postavil mojo diagnozo srčne obolelosti je moj kardiolog,ki skrbno prijazno in visoko profesionalno vsako leto opravlja natančne kontrolne preglede in bdi nad mojim stanjem. Izjemno ga cenim, tudi kot človeka, brez "zdravniške" zvišenosti . Vsa pohvala in zahvala

  3 2
  Jožef Krašovec 25.03.2020 ob 14:57

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.