No-image
Povprečna ocena: 4.8
4.8
3 ocene

dr. med. Gregor Ravnikar

SpecializacijaSplošna kirurgija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Izola
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Na pregledu pri njem sem bila s sinom. Dvakrat. Vliv mi je zaupanje. Res se mi je zdelo, da strokovno in z veseljem dela.

  Anonimno 11.02.2016 ob 8:58
 • Izredno dober zdravnik in izjemna osebnost (takšnih danes skorajda ne delajo več). Na njegovem oddelku sem ležala trikrat. Dvakrat kot "opazovalka", ko sem med vizito poslušala, kako prijazno in natančno je svojim pacientom razložil poseg, jih pomiril in dal nadaljnja navodila. Tretjič v njegovi operacijski sobi, ko mi je dovolil gledati poseg in vse razložil ob pogledu na kamero med samim posegom. Je izjemen psiholog, vedno prijazen, iskren in karkoli pove, pove na tak način, da človeka povsem pomiri, tudi ko gre za brutalno resnico. Pacientu vse razloži jasno in z uporabo lepih slovenskih imen. Je na tekočem z napredkom svoje stroke, široko razgledan in na istem nivoju s pacientom. Tudi ko o nečem (izven njegove najožje specializacije) ve veliko, ga ne bo sram predlagati, naj si stvar ogleda specialist oz. naj pacient vpraša še za drugo mnenje.

  Anonimno 06.08.2013 ob 4:30
 • Prejšnji teden sem z učenci preživljala šolo v naravi v zdravilišču na Debelem rtiču, ko se je pri padcu poškodovala učenka. V obravnavo sva prišli k dr. G. Ravnikarju. Bila sem popolnoma navdušena nad odnosom, zaupanjem ter strokovnostjo. Tako sem si vedno predstavljala zdravnike, srečala pa sem se prvič s tako pozitivnim odnosom do male pacientke in do mene kot spremljevalke. Najlepša hvala za vse in lep pozdrav, Jasna Zavec

  Jasna Zavec 05.06.2016 ob 13:09
 • Ko sem vas slišala peti pri Vivera in izvedela, da ste še zobozdravnik, mi je žal, da niste v mojem kraju. Glede na to, kaj so zapisali ostali, je lepo prebrati takšna mnenja in izkušnje drugih.Glasba pomirja ljudi in daje dobro počutju vsem. Vse dobro v nadaljevanju, kot pevcu in zobozdravniku. Bravo in čestitam. Tatjana p.s. morda bi morali zobozdravniki imeti glasbo v ordinaciji ali zapeti pacientu, da se pacienti sprostijo. .-)

  34 22
  Tatjana Furman 01.09.2021 ob 6:10
 • Pri padcu in nekoliko kompliciranemu zlomu komolca, po odstranitvi mavca samo kontrolni pregled, kjer sprva sploh noče dati fizioterapije, medtem ko sam, kakor vsi ostali travmatologi pravi, da je komolec najtežje potem razgibati, ironično. Pa takoj bi poslal delat, a bolečine kakor, da si ravnokar padel in razbil, roke ne moreš premaknit. Pa mantra "vse je samo v tvoji glavi," četudi je jasno, da se zlom bo zacelil, a vendar ali se bo pravilno, je pomembno. Pregled pri drugi travmatologinji, ki pošlje na MR slikanje in razkrije trajno deformacijo, predpiše tudi fizioterapijo,..

  5 5
  Anonimno 21.05.2022 ob 11:52

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.