No-image
Povprečna ocena: 1.5
1.5
1 ocena

dr. med. Ilija Tašev

SpecializacijaGinekologija in porodništvo
Mesto zaposlitveBolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

 • Super zdravnik in super človek. K njemu hodimo tri generacije in vse imamo samo pozitivne izkušnje. Taki bi morali biti vsi doktorji!

  Anonimno 29.08.2016 ob 10:17
 • Pri njem sem imela izredno slabo izkušnjo. Imel je očitno slab dan, on je dogodek najbrž pozabil, zame pa je bil to prvi porod in njegov pečat se mi bo poznal celo življenje. Rodila v Postojni, kjer sem naletela nanj kot na porodničarja. Prediral mi je mehur, bil je zelo grob in me grdo zmerjal. Ob iztisu se je ponovno pojavil v porodni sobi in imel poniževalne izpade. Še danes se ga bi ustrašila, če ga bi srečala kje na cesti. Ta človek mi zbuja srh! Zaradi njega ne bom šla nikoli več rodit v Postojno. V drugo sem rodila v drugi porodnišnici in lahko trdim, da je lahko prediranje mehurja veliko bolj humano.

  ninca malinca 22.01.2017 ob 23:25
 • Tudi jaz sem imela zelo slabe iskušnje. Najprej pri neželjenem splavu in nato pri krvavitvi. Naj omenim, da ne zna delati niti z ultrazvokom, ga je prižigal in ugašal, ob tem je v moji nožnici kar pustil tisti del za vpogled v maternico.... Prav tako je imel neprimerne komentarje, rekel je da si zmišljujem bolečine itd. Skratka ne vem kako še dovolijo, da dela.

  10 9
  Anonimno 26.09.2022 ob 20:03

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.