No-image
Povprečna ocena: 3.6
3.6
2 oceni

dr. med. Irena Drnovšek

SpecializacijaPediatrija
Mesto zaposlitveZdravstveni dom Litija

Kontakt

Telefon+386 (0)1 890 04 13
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

 • zal moram reci, da sem z omenjeno pediatrinjo zelo nezadovoljna. Nikoli ne pogleda kartoteke za nazaj, zelo rada predpisuje antibiotike (ceprav ne na krvi ne na brisu ni videti nic), poleg tega mi vedno deluje preplasena. Z otrokom ne vzpostavi stika, oz. se ne pogovarja z njm, pregledi so povrsni, in ze trikrat se mi je zgodilo, da kake pomembnejse stvari ni opazila oz. je predpisala napacno zdravljenje...

  Anonimno 13.06.2013 ob 11:10
 • Jaz pa mislim, da je zdravnica zelo natančna, vedno pregleda celega otroka in še izvide za nazaj. Čeprav mogoče manjka kakšen stik z otrokom, pa me ne skrbi, da bi pri mojem otroku kaj spregledala. Glede zdravljenja nimam prav nobenih pripomb.

  Anonimno 13.10.2014 ob 21:50
 • Moje mnenje o dr Drnovškovi je zelo pozitivno. Mojo punčko je vedno lepo sprejela, pregledala tako njo kot tudi kartoteko.Tudi njo je povprašala za počutje, razložila vse kar me je zanimalo. Skratka je zdravnica z izkušnjami . Pomagala je v trenutku, ko je bil pomemben za zdravje mojega otroka in zelo sem ji hvaležna. Premalo je njej podobnih. Hvala in lp!

  35 27
  Aleksandra Rici 12.01.2020 ob 18:12

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.