No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
18 ocen

dr. med. Janez Ravnik

SpecializacijaNevrokirurgija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Maribor
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 21 mnenj

 • Beseda odlicen je zagotovo premalo. Simona

  Anonimno 07.11.2013 ob 10:22
 • Po enem letu beganja zaradi tumorja v glavi sem končno prišla do njega, edinega nevrokirurga v Sloveniji, ki izvaja operacije te vrste tumorja. Sedaj okrevam po 10-urni operaciji, glede strokovnosti pač ne morem nič reči, on ve in zna, jaz sem samo spala :D Vendar pa je neprimerljivo, kako lažje je človeku, če ima zdravnik do njega odnos, kakršnega ima on. Prijazen, pa hkrati še vedno tak, da imaš občutek, da te jemlje resno in ne kot petletnika, ki mu ne more nič povedati. Zaradi lokacije tumorja ležim na ORL oddelku (zaradi dostopa do tumorja sta sodelovala dva kirurga tega oddelka), dr. Ravnik pa me je nekajkrat prišel obiskat. Toplina in prijaznost v takih trenutkih pomenita tako veliko, on to ima. To, da ima strokovnost, pa dokazuje že sama operacija.

  Anonimno 03.08.2014 ob 9:29
 • Zelo zadovoljna, ker ostali nevrokirurgi niso upali "posegat" v mojo glavo je on bil tisti, ki mi je rešil življenje in sem mu zelo hvaležna.

  Anonimno 24.04.2014 ob 11:08
 • Danes mineva natanko 3 leta, odkar nam je Dr. Ravnik operiral našo hčer Laro. Lara je bila stara 11 let, ko ji je postavil diagnozo Arnold-Chiarijev sindrom. Z svojo predanostjo, prijaznostjo, profesionalnostjo in občutkom do otrok, je pridobil vso zaupanje Lare in jo rešil pred resnejšimi poškodbami možganov. Počaščeni smo, da smo ga spoznali in da imamo lahko takšnega prijatelja. Janez je Larin angel. Janez, hvala, da si!!!

  Bohlčki 01.06.2015 ob 21:51
 • Čestitam! Marsikateremu zdravniku je "titula dr." preveč dvignila moralni nivo. Dr. Ravnik si jo zasluži v pravem pomenu besede. Verjamem, da izpolnjuje njegovo poslanstvo in to, da rešuje ljudem življenja, si zasluži vse pohvale sveta-tudi mojo! Operiral me je na dan mladosti 2014 in lahko rečem da imam po novem nov rojstni dan. Hvala JANEZ RAVNIK! Tokrat sem namenoma izpustila "DR", ker se zahvaljujem predvsem ČLOVEKU!

  Anonimno 29.04.2015 ob 21:30
 • tudi jas imam zelo dobre izkušnje z dr.Ravnikom namreč uspešno je letos aprila operiral mojega 11 letnega sina in namreč imel je tumor .Ja ni beset kako je dober prijazen in sposoben zato se še enkrat zahvaljujem za vse kar je storil za žana.res je kar govorijo da je car.

  Anonimno 28.11.2014 ob 12:19
 • Izjemen zdravnik, ki je vsaj trikrat rešil življenje našemu Atiju in mu pomagal v najtežjih trenutkih. Trikrat ga je že operiral in mu odstranil možganski tumor-prvič urgentno. Predan svojemu delu, vedno pripravljen prisluhniti, odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja. V mladostniškem slengu bi zvenelo takole- Dr. Ravnik je car! Primoževi najbližnji smo Vam neizmerno hvaležni za vse vaše znanje, sposobnosti, predanost in srčnost.

  primoz 31.07.2013 ob 2:12
 • res izjemen zdravik prdvsem pa človek konec leta 2010 sem bil operiran na vratni hrbtenici ne vem kako naj opišem njegov pristop do pacienta kljub bolečini me je pomiril in z svojo strokovnostjo in preprostim pogovorom pripravil na operacijo po kateri sem tokoj čutil olajšanje res CAR je njegov pristop in razumevanje za človeka ki ima bolečine vsaka čast g.dr ostanite naprej takšni hvala vam Dušan

  dušan brečko 18.03.2016 ob 17:47
 • Operirana sem bila na hrbtenici pri dr. Ravniku. Že ob prvem stiku sem dobila občutek, zaradi katerega me je bilo do operacije manj strah .Ko je "med pavzo" prišel čez nekaj časa v sobo in natančno ter prijazno razložil, kako je na meni izvedel svoje delo ,sem občutila vso njegovo skromnost , katero so izgubili na svoji poti toliki "bogovi v belem".Vse njegove pacientke smo opazile tudi, da je šepal, zato je moral pozneje tudi sam na poseg, toda svojo težavo je prekril s prijaznim zanimanjem za svoje paciente in njihovo počutje.Neverjeten ČLOVEK in zdravnik ! Zdravnikova prijaznost je za bolnika že polovica poti do ozdravljena.Iz srca hvala, dr.Ravnik ! Mira Sedevčič

  mira sedevčič 27.12.2016 ob 6:52
 • DR. Ravnik,niti ne znam in ne zmorem izbrati besed s katerimi bi se mu zahvalila oba z možem. Mož je bil operiran v mesecu juliju 2015, možganski tumor in še odstranitev ciste. Dr. Ravnik je strokovnjak in obenem človek, ki vliva kljub težki diagnozi pogum in kar je za bolnika in svojce izredno pomembno je dostopen,da občutek sprejetosti in topline. Ima tudi izreden spomin in bolnika spremlja tudi pri kasnejšem zdravljenju, ko ga prevzamejo onkologi. Hvala iz srca.

  milena princes 22.01.2016 ob 11:57
 • Dr,Ravnik, zdravnik z veliko začetnico. Operiral me je 2x in samo njemu se lahko zahvalim, da danes hodim, živim normalo življenje .Hvala je premalo za njegov trud, sposobnost in prijaznost.

  Anonimno 05.12.2014 ob 15:12
 • DR. JANEZ RAVNIK- človek in zdravnik z veliko začetnico. Operiral je očeta, ki so mu zaradi pešanja vida na očesnem odd. potrdili tumor hipofize. Tumor je bil potrjen v petek, dr. Ravnika pa ga je urgentno operiral v soboto zjutraj, ko so ga klicali od doma. Ko sem na nevrokirurgijo klicala v soboto zjutraj ob 9h, mi je medicinska sestra povedala, da je oče v operacijski, da pa lahko zdravnika pokličem po telefonu okoli 11h. Ob 11h mi je prijazno razložil potek operacije, zakaj je nastalo urgentno stanje in pomiril, da je tumor na izgled benigen-kar se je kasneje tudi izkazalo. Okoli 14h, ko sem bila za kratko pri očetu na obisku, ga je še prišel pogledat in se predstaviti. Ima vse kar mora imeti zdravnik- je profesionalen, predan poklicu, predvsem pa premore zelo veliko človečnosti in topline v trenutkih, ko je najtežje. Še enkrat hvala dr. Ravnik- družina Fric

  Anonimno 18.08.2017 ob 17:17
 • Dr, Ravnik... ne samo zdravnik z veliko začetnico... temveč tudi človek z veliko začetnico.... v mesecu novembru 2016 je operiral mojega sina...njegova prijaznost, profesionalnost,..... vse kar lahko rečem je to, da on je naš angel. Violeta lazarevič

  Violeta Lazarevič 05.01.2017 ob 22:18
 • Pozdravljeni, zanima me, če ima kdo kakšen kontakt kamor bi lahko kontaktirala dr. Janeza Ravnika? Hvala, LP

  Nives 11.02.2017 ob 18:05
 • Naša mala Emma, stara komaj 3 mesece je bila diagnosticirana z kraniosinostozo (metopične suture). Dr. Ravnik nam je razložil celoten postopek operacije in okrevanja, odgovoril nam je na vsa vprašanja. Super človek, prijazen, nasmejan, spoštljiv, in predvsem človeški!

  Barbara Nešić 17.06.2016 ob 19:17
 • Za dr.Ravnika drži vse kar so napisali pred menoj. V bistvu ni pravih besed, da bi lahko izrazil vso hvaležnost za njegovo delo in za njegovo človečnost. Uspešno sem prestala operacijo, za kar se mu iz srca zahvaljujem.

  Gordana Veber 01.06.2016 ob 17:25
 • NI BOLJŠEGA DR.VSAKA MU ČAST.

  Anonimno 11.07.2017 ob 12:32
 • Pred tocno enim tednom smo sedeli doma in trepetali za prezivetje nase 50-letne mami. Po dveh letih pritozevanja nad vrtoglavico, in prerekanja z osebno zdravnico glede pravilnosti jemanja zdravil za depresijo in stres za zdravljenje vrtoglavice, je koncno izboreni CT pokazal 4-centimeterski tumor na malih mozganih. En teden po diagnozi je bila mami prestavljena iz bolnisnice v Celju v Maribor, kjer naj bi Dr Ravnik poskusal odstraniti tumor. Dr Janez Ravnik bo za nas vedno ostal v spominih kot clovek, ki je nasi mami in nam podaril novo priloznost za zivljenje. Ni besed, ki bi lahko opisale kako zelo hvalezni smo mu. Vso osebje v UKC Maribor so za naso mami tako dobro skrbeli, da jim bomo za vedno ostali dolzni. Okrevala je neverjetno hitro po taksni tezki operaciji in za to vemo, da se moramo zahvaliti medicinskim sestram, ki so vsako minuto budno skrbele za njo. Hvala vsem, ki so za njo skrbeli tako, kot da bi bila njihova lastna mami. Tople pozdrave vsem v UKC Maribor in se enkrat hvala. Druzina Lovric

  86 51
  Sandra T 05.12.2017 ob 11:32
 • Imam 32 let in dr.Ravnik mi je operiral kar zoprno hernijo. Po posegu mi je bilo TAKOJ bolje in tudi rehabilitacija je zelo uspešna in hitra, brez zapletov. Kapo dol! Pred operacijo me je bilo na smrt strah, pa me je samo za rame prijel in rekel, da bo vse ok. In je bilo. Tak da, ja, je car.:=)

  Saša 11.01.2016 ob 13:38
 • Jaz pa čakam na operacijo vratnih vretenc pri dr.Ravniku.Me je tako strah,da bi enostavno kar prespala do takrat.Namreč nimam občutka v desni roki in desna noga me ne uboga.Upam,da se bom kdaj rešila teh simptomov in koliko toliko normalno zaživela.Lep pozdrav vsem ozdravljenim ali na poti k ozdravitvi.

  Stanislava Jelen 26.11.2016 ob 12:42
 • 2.decembra me je Janez Ravnik operiral po bakterijskem gnojnem meningitusom. Ki je nastal po operaciji nosnih polipov. Vse napovedi otrokom, na kaj se morajo pripravit se niso URESNICILE. Morali bi videt veselje zdravnikov ob viziti dan po operaciji - vse je delovalo . Hvala Bogu. Po tednu dni sem zapustila oddelek. Okrevala naprej na ORL do novega leta. Skratka vsa hvala , zahvala dr. Janezu. Tudi pri operaciji plastike cez pol leta je sodeloval. HVALA VSEM . Pozdrav Rozika

  81 52
  Rozalija tacer 16.11.2017 ob 8:28

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.