No-image
Povprečna ocena: 2.5
2.5
6 ocen

dr. dent. med. Kristina Rojs Cenčič

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Domžale
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 7 mnenj

 • Pozdravljeni, Moja izkušnja pa je taka.. S sinom sva imela grozne rpobleme pri dr. Smolejevi. Usedla sem se na stol, name sin, z nogo sem mu onemogočila gibanje, velik prst sem mu morala dati v usta, da ne bo zobozdravnico ugriznil, mož ga je držal za glavo, da o zobozdravnici ne govorim. Sin je nekega dne postal cel zabuhel v obraz, bolel ga je zob. Jaz nemočna, kako naj piomagam sinu. Smolejeva se ni kaj dosti trudila in je rekla, da naj s sinom uredimo doma, da ni potrebno hoditi, če ne bo sodeloval. V ustih je imel katastrofo, za kar me je zelo skrbelo. Potrkala sem na vrata dr. Kristine Tojs - Cenčič. Prišla je setra in ni bila kaj preveč mehka. Proisla sem, če mi lahko pomaga, kajti sin ima odpor do zobozdravnice jaz pa ne vem, kako in kja. Da sina boli zob, ima vse otečeno, vendar je strah premočan. Sprejela me je. Ni želela, da jaz sedim z njim na stolu, mu solim pamet, da naj bo priden. Obe sestra in zdravnica sta našli pravilen pristop do sina, tako da sedaj ima sin reden obisk pri zobozdravnici in moram reči, da brez problemov. Zobozdravnica da otroku vedeti, da je tam zato, da mu bo pomagala, da mu ne želi škoditi in izkazalo se je za odlično. Jaz dam vse pohvale tej zobozdravnici in sem ji zelo hvaležna, kar pa ne morem reči za dr. Smolejevo.

  Anonimno 23.08.2012 ob 11:18
 • Dr. Rojs Cenič nima posluha za nikogar. Sama imam velik strah pred zobozdravnikom in od kar imam to zdravnico je strah se vecji... Ze, ko pridem v cakalnico je sestra zelo nepirjazna vedno grdo gleda in ze sam glas je neprijazen. Ko prides notr te sama zdravnuca zdolgocaseno, na hitro in bolj grdo pozdravi..Nato sledi normalen pregled ob katerem zelo zdolgocaseno govori kar pac mora in vedno znova skoraj v dretju ponavlja da naj bolj odpres usta... Tudi igle ne zna pravilno uporabiti. Ne da bi sploh govorilino tem kako grdo ravna s samo osebo...Ima kdo predlog za kaksno drugo zobozdravnico...Obisk njene ordinacije ne priporocam. Lp K.J.

  Anonimno 11.01.2016 ob 18:10
 • smo bli pri dr. Rojs Cenčič na pregledu. je bila zelo neprijazna. se strinjam da nima posluha za otroka.

  Anonimno 08.05.2014 ob 10:53
 • Pozdravljeni, čez to zobozdravnico nimam nič dobrega za povedati. Naša hči ima prav tako strah pred zobozdravnikom in ta zobozdravnica je pripomogla k temu, da je strah z vsakim obiskom še večji. Noseča je sedela na stolu, vsa naveličana, ko hčera ni želela na stol, jaz pa tudi nisem smela gor. Rekla je, da nima časa za te svari, saj ima še druge paciente. Halooo, to so otroci! Otroci čutijo vse! Za povrh tega, sem v čakalnici čakala še 15 minut zaradi napotnice in v tem času ni bilo nobenega tam! Koga vlečeš za nos?! Ne razumem zdravnikov, ki se specializirajo za otroke, čeprav nimajo občutka za njih. To so živa bitja in ne številka. Ta zobozdravnica je mati dveh otrok in od nje bi pričakovala malo več empatije in sočutja, malo več truda pri opravljanju svojega poklica, vendar je na žalost ravno nasprotno.

  Anonimno 20.10.2016 ob 17:03
 • Je izredno neprijazna, nima posluha za otroka. K njej sem prišla s triletno hčerko, ki se je obiska bala. Ni dovolila, da se skupaj vsedeva na stol, nakar sem hčerko samo posadila na stol. Ker se je bala in hotela dol, sta jo skupaj s sestro tiščali na stol, sestra se je drla name, naj ne hodim blizu hčerki, zobozdravnica pa se je drla na hčerko naj odpre usta. Nikoli več se nisva vrnili. Raje sem počakala leto dni, da sem lahko izbrala drugo zobozdravnico.

  Anonimno 12.06.2012 ob 10:22
 • Odlično strokovno podkovana zobozdravnica. Moram rečt, da je po mojih izkušnjah vedno strokovna in nikoli neprijazna. Otroku vedno da priložnost. Naši tudi večkrat, preden je dovolila, da se ji kaj naredi. Oba otroka imata sedaj urejene zobe. Priporočam.

  Anonimno 16.01.2018 ob 15:11
 • Vse pohvale zobozdravnici. Nikoli, ampak res nikoli nismo imeli problemov, pa ima danes sin že 24let, je študent. Tudi sestra nas je vedno sprejela lepo in če nismo mogli priti na dogovorjen datum, smo vedno brez problem dobili nadomestni datum. Res, vse OK!!

  Anonimno 15.04.2018 ob 16:34

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.