No-image
Povprečna ocena: 4.0
4.0
4 ocene

dr. med. Krunoslav Margić

SpecializacijaSplošna kirurgija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Dr. Franca Derganca Nova Gorica
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 6 mnenj

 • Jaz pa lahko napišem ravno nasprotno od mojih predhodnikov. Meni se je zdel strašansko prijazen in prav nič aroganten. Vse sva se lepo pogovorila, celo šalil se je. Jaz osebno sem z njim zelo zadovoljna. Pa lep pozdrav.

  Anonimno 09.03.2016 ob 18:55
 • Grozljiva izkušnja. Za minorno operacijo, se je samovoljno odločil za polno anestezijo namesto lokalne. Poseg je opravil napačno, zato je moral drug kirurg popravljati njegovo napako. Od prvega obiska je govoril opolzko in se arogantno obnašal. Na nobeno vprašanje ni podal odgovora, ampak se je izmaknil z govoričenjem, ki ni imelo smisla. Ne zna govoriti slovensko, zato ga je zelo težko razumeti. Ni zaupanja vreden. Menim, da je že precej star in bi svoje mesto lahko odstopil komu mlajšemu.

  Anonimno 21.02.2014 ob 16:58
 • To je res tip človeka, ki nikdar ne bi smel biti zdravnik. Verjetno je v svoji karieri naredil pacientom več škode kot koristi, še posebej, če je dolga leta delal in živel v Sloveniji. Itak pa se slovenščine ni sposoben naučiti. Za svojo arogantnostjo skriva svojo nesposobnost.

  Anonimno 22.08.2014 ob 21:46
 • Mislim ,da doktor kot je gospod Krunoslav Margić ni za tako poniževat, kot so ga opisali nekateri. Zasluži si spoštovanje, saj je že marsikaj dobrega naredil s svojimi operacijami in marsikoga rešil.Če je prišil odtrgano roko in jo pozdravil, tako ,da ima sedaj skoraj isto funkcijo kot prej,je le pokazatelj, kako uspešen je bil in tudi sedaj je.Kdor se ne spozna na kirurgijo, naj bo raje tiho, saj z obsojanjem lahko samo škodi in ne more koristiti. Dr. Margić le opravlja svoje delo, če ne govori še knjižne Slovenščine ,ni nikakršna tragedija.To zaenkrat, saj sta me dva komentarja prav razkurila.

  61 43
  Anonimno 02.02.2018 ob 19:42
 • Ti ki ga kritizirajo, ne vem , če so bili vredni njegove pomoči,vsak človek ima svoje metode in za njih se odloči,kako in kaj bo storil, da bo dosegel in naredil željeno, zakaj ste pa šli v njegovo oskrbo, če toliko veste, bi pa kr doma poštimali stvari in nebi iskali njegove pomoči, meni osebno je rešil nogo, da mi je niso amputirali, vnuku je poštimal zapestje, da po nesreči lahko igra rokomet, če nebi bilo dr. Margiča vprašanje kako bi bilo,saj predhodniki, ki so pregledovali njegovo roko niso pol leta naredili ničesar, fant igra rokomet, vesel sem, da sem ga spoznal in hvaležen za to kar mi je storil-pomagal!

  61 46
  Anonimno 09.03.2018 ob 5:09
 • Odličen zaupanja vreden Doktor!

  60 50
  Anonimno 09.03.2018 ob 5:12

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.