No-image
Povprečna ocena: 2.8
2.8
4 ocene

dr. med. Lea Zupan

SpecializacijaOtorinolaringologija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Celje
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Zelo nesramna in odrezava. Prišel sem na pregled, zaradi hudega šumenja v ušesu. Najprej me je res zelo nesramno pozdravila, ušesa (kot tudi nos in grlo) mi je "pregledala" v manj kot minuti. Brez, da bi mi karkoli razložila kaj dejansko z menoj je narobe, mi je samo v zelo nesramnem tonu odgovorila "hja bo treba jemati sedative druge pomoči ni" nato me je kar odslovila. Z bolj nesramni zdravnikom kot je ona še nisem imel opravka.

  Anonimno 25.05.2015 ob 15:38
 • Jaz sem bila pol leta nazaj pri njej in imam popolnoma drugačno izkušnjo kot zgornji komentator. Bila je prijazna in glede na moje takratno stanje (vrtoglavice, tinitus, okvara skuha v enem ušesu,..) si je vzela čas.

  Anonimno 03.09.2015 ob 11:56
 • Bila je moja sobna zdravnica zelo prijazna, vse mi je razložila, kar je bilo v njeni moči mi tudi pomagala, jaz ji lahko rečem samo hvala za vse. Lahko pohvalim vse zdravnike na ORL CE in tudi vse medicinsko osebje, več kot delat pa res ne morejo, to je moje mnenje, še enkrat hvala vsem, lp

  93 58
  Jožica Grobovšek 01.03.2018 ob 11:22
 • Osemdesetletno mamo, ki je srčni bolnik, sem pripeljala na urgenco v Celju zaradi hude vrtoglavice. Zdravnica, ki je prva pregledala mamo, je odredila nadaljnji pregled pri ORL specialistu. Pregledala jo je dr. Lea Zupan. Tako nečloveškega odnosa zdravnika do pacienta v svojih 60 letih še nisem doživela. Po večurnem čakanju na urgenci, ki se je iz večera prevesilo v polnoč, je bila do mame, ki se je zelo slabo počutila, osorna in zelo groba ob pregledu. Mamo je med pregledom prijela za glavo in jo močno stresala, ker naj bi bilo to tudi del preiskave (po njenih besedah). Mama ima že leta poškodovana vratna vretenca in morda njene težave z vrtoglavico izvirajo prav iz vratne hrbtenice. Vsak zdravnik najbrž ve, da pride na hrbtenici z leti že tako do generativnih sprememb in starejši ko je človek, več težav se pojavlja s hrbtenico. Po opravljenem pregledu sem morala vprašati za njene ugotovitve glede vzroka za mamino vrtoglavico. Povedala je, da vzrok ni ORL narave in s tem zaključila. Mama ni dobila nobene terapije, ki bi ji olajšala počutje. Neverjetno obnašanje zdravnika in primerno za objavo v medijih. Tak zdravnik ne bi smel opravljati svojega poklica.

  24 13
  Anonimno 04.11.2019 ob 12:31
 • Jaz imam z dr. Zupan odlično izkušnjo. Zaradi moje bolezni (Menierova bolezen) že nekaj let hodim k njej na redne preglede in je edina zdravnica, ki se dejansko trudi najti rešitev mojim težavam oz. mi vsaj olajšati zdravstveno stanje. Za mojo bolezen dejansko ni zdravila, se pa lahko simptomi lajšajo in redno se pojavljajo tudi nove terapije, ki bi utegnile pomagati. Zaradi nepredvidljivosti te bolezni sem pri drugih ORL zdravnikih naletela na precej slabše izkušnje (v Ljubljani in Celju). lp

  17 12
  Anonimno 26.02.2020 ob 13:32

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.