No-image

Zasebniki & koncesionarji Estetika Fabjan

Naslov Peričeva 29
1000 Ljubljana

Kontakt

Telefon +386 (0)1 436 21 23
Fax +386 (0)1 436 21 24
Email
Spletna stran http://www.fabjan.si/

Opis

Estetika Fabijan se ukvarja z estetsko kirurgijo. Ordinacije imajo, poleg Ljubljane, tudi v Ankaranu, Kranju, Celju in Novi Gorici.
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 1 mnenje

  • Nisem bil na posegu, tako da o delu ne morem soditi; a sem bil na pregledu in sem bil izjemno nezadovoljen z odnosom enega od mlajših kirurgov tam. Kot prvo, delajo kot po tekočem traku, imam občutek da jim jim je vseeno za paciente. Namreč omenjeni mlajši kirurg me je sprejel in mi posvetil celo minuto, preden je začel brskati po svojem super pomembnem telefonu. potem pa me je praktično vrgel ven in sva pogovor nadaljevali kar pri gospe, ki izvaja administracijo (saj sem hotel odgovore na vsa vprašanja). Pogovor sva imela mogoče 10 minut, še manj, a večino tega sem ga moral opraviti kar v administrativni pisarni. Neverjetno neprofesionalno. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- sam sem se kasneje odločil, da ne opravljam posega pri njih; mi je namreč pomembno da zaupam kirurgu in da je človeški, in predvsem da mi razloži kaj vse bo naredil. sam sem potem šel h kirurgu v ljubljano (bo ostal neimenovan, ker nočem da zveni kot reklama), ki si je vzel dobre pol ure samo pri pregledu zame. On mi je potem izvedel tudi operacijo. Kot rečeno, ne morem soditi o delu kirurgov pri estetiki fabjan, niti o odnosu vseh zaposlenih, ampak mladi kirurg je bil zelo neprofesionalen in sam nisem hotel poseg opravljati pri takem človeku.

    Peter Z. 10.11.2016 ob 21:36

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.