Medium_ocesna-klinika-ljubljana-9

Klinike Očesna klinika Ljubljana

Naslov Grablovičeva 46
1000 Ljubljana

Kontakt

Telefon +386 (0)1 522 17 17
Spletna stran http://ustanove.zdravstvena.info/ocesna-klinika-ljubljana/
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

 • Glede očesne in napotnice ti ne znam pomagat.. Lahko ti samo pomagam pri imenu zdravnice, ki gostuje v Zd Litija,in je enkratna,to je gospa LIDIJA PETROVIĆ. Mislim da gostuje samo v torkih enkrat mesečno (ponavadi prvi torek). Danes 10.12. je bila prisotna, in je še vedno nekje do 12 ure. Pozanimaj se pri njeni sestri Mija Mahkovič. Upam da bosta z mamo uspešno rešile neprijetno zadevo.Vse dobro!

  Anonimno 10.12.2013 ob 11:12
 • Zataknilo se je že pri naročanju. Peljala sem 83 letno mater na okulistični pregled v ZD Litija, kjer je dobila napotnico za ioperacijo sive mrene. Ko sem telefonirala, mi je odzivnik , da imam dve možnosti. Izbrala sem možnost pošiljanja napotnice po pošti in upala, da bo mama dobila odgovor. Minilo je že že 8 mesecev, odgovora ni. Žal mi je, ker napotnice nisem fotokopirala, tako pa se še imena doktorice, ki gostuje v ZD Litija ne spomnim. V resnici ne vem, kaj naj naredim. Mamo zelo težko prepričam za pregled, kaj šele, da ji rečem, da morava ponoviti vajo od začetka. Skratka, razočarana sem nad neosebnim, pretirano formalnim načinom naročanja. Ilka Hlastan

  Ilka Hlastan 06.11.2013 ob 15:14
 • prihajamo sicer iz podčetrtka zaradi operacije moje žene,moram samo povedati da v kliničnem očesnem centruna grablovičevi ulici 46 posebej veliko pohvalo zaslužijo vsi z načelom dr.fajferjem posebno na sprejemu in pregledu moje žene darinke zato se celotnemu osebju klinike zahvaljujem za tako lepo vedenje in informacije hvala jim in tako naprej boris harinski podčetrtek.

  90 65
  boris harinski 08.11.2017 ob 18:23

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.