No-image
Povprečna ocena: 2.8
2.8
10 ocen

dr. med. Maja Šeruga

SpecializacijaInterna medicina, Gastroenterologija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Murska Sobota
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 12 mnenj

 • Zdravnica strokovno na nivoju, odnos do svojcev bolnikov na zelo nizkem nivoju, pritožujejo se tudi zaposleni, ki imajo opravka z njo. Bodite malo človeški, če že delate z ljudmi.

  Anonimno 02.01.2014 ob 21:53
 • Ta ženska pa res nima nobenega odnosa. Ne do zaposlenih in ne do pacientov. nedostopna, netočna, nesarmna, nima bontona, pa saj ne moreš verjet, da ima takšno izobrazbo.

  Anonimno 20.06.2015 ob 3:49
 • Kot ste že prejšnji komentirali vse drži. 3/4 leta čakam da opravi svoje delo in so vedno izgovori češ, da je nekdo na bolniški...

  Anonimno 06.10.2015 ob 10:21
 • Zdravnica mi je opravila kolonoskopijo. Moram priznati da ti komentari, da je nesramna in nenatančna niso resnični. Zelo je bila prijazna pazljiva in vse lepo razložila. Pa tudi sam potek kolonoskopije mi je zelo dobro in brez zapleta naredila. Jaz jo priporočam in še sama grem naprej k njej.

  Anonimno 31.05.2016 ob 17:16
 • Zdravnica izredno nesramna. Ni vredna tega naziva. Sploh ni cloveska. Grdo se obnasa do starejsih bolnikov. Osebna izkušnja zelo slaba.

  Anonimno 07.05.2017 ob 21:28
 • Pa saj brezveze, da obstaja ta portal, ko pa lahko izraziš svoje mnenje o zdravniku zgolj, če je to pozitivno. Sicer se komentar briše. Skratka zdravnica je arogantna, nestrokovna, dela veliko napak, na te napake jo opazarjajo tudi kolegi. Ne priporočam!

  Anonimno 27.12.2014 ob 2:34
 • Opravil sem kolonoskopijo pri omenjeni DR. ŠERUGA. Bole prijazne doktorce v bolnišnici MS še nisem srečal. Oba z asistentom sta vljudna in prijazna. Vsi vi negativci najprej v ogledalu poglejte sebe in se zamislite kakšni ste vi. Anonimni so po navadi brez j... in kulturnega obnašanja pri pisanju.

  geza.krancic 01.06.2017 ob 0:02
 • V dežurni ambulanti v G.Radgoni smo naleteli na dotično "dr." Šeruga. Mami je prišla z znaki:slabost,vročični polivi,krči v mišicah,omotica,suha usta,glavobol. Povedala je,da je cel dan normalno kadila najlažje cigarete in si nespametno prilepila tudi Nikorette obliž 25mg (najmočnejši) . Zmerila ji je pritisk in poslušala srce. Jo odslovila domov,češ da ima abstinenčno krizo. No, imela je zastrupitev z nikotinom.

  Anonimno 06.03.2020 ob 0:33
 • Na klice svojcev ne odgovarja,kriči na njih,kaj sprašujejo,mislim da svojci imajo pravico izvedeti kakšno je stanje njihovega dragega.Takšen odnos zdravnika meče slabo luč na celotno ustanovo,česar pa si ostali prijazni zdravstveni delavci ne zaslužijo.

  71 50
  Anonimno 03.07.2020 ob 15:17
 • Pri g. Maji Šeruga sem imela gastroskopijo in mi je opravila z ODLIKO.Gospa zdravnica, kakor tudi sestra sta bili zelo prijazni in imam samo DOBRO MNENJE O NJIMA. Kar neprijetno mi je brati zgornje kritike, ker skoraj ne morem verjeti, da bi bilo res. Sicer pa vsak ima svoje mišljenje in videnje. Torej hvala ga. zdravnica in ostanite še naprej tako prijazni! Želim vam veliko zdravja in lep pozdrav pacientka iz Celja

  51 32
  Terezija Stopinšek 16.08.2021 ob 17:35
 • Dr. Maja Šeruga je res mogoče nerodna s komunikacijo, ampak, ko jo osvojiš, začutiš, pa je ženska na nivoju, tako strokovno, kot empatično. Vodila je mojo mamo in mene do maminega zadnjega diha in zaradi nje, smo jo upali obdržati doma. Ona je bila tista, ki me je opogumljala in velikokrat brez besed več povedala, kot z besedami. Za mene je zakon.

  2 2
  KLAVDIJA POTOCNIK 20.01.2023 ob 12:32
 • Glede na zdravstveno stanje moje mame sem hvaležna dr. Maja Šeruga za vsa navodila ki mi jih je dala ob spoznanju da moji mami ni več pomoči..zdravnica je iskrena in pripravljena na pogovor 24 ur na dan če jo potrebujem..aktivirala je vse zdravnike ki so in pomagajo moji mami ..hvaležna sem ji..čeprav vem da moja mama nebo več dolgo..

  24 27
  Silvija 19.02.2022 ob 20:45

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.