No-image
Povprečna ocena: 3.3
3.3
7 ocen

dr. med. Marija Komerički Gržinič

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Celje

Kontakt

Telefon+386 (0)3 543 42 61

Opis

specialistka splošne medicine
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • Prvi obisk pri zdravnici po zamenjavi prejšnje je bil nad pričakovanji. Korekten, prijazen in topel odnos. Občutek, da se na njo lahko zaneseš.

  Matej Motoh 04.12.2014 ob 16:39
 • Same pohvalne besede za mojo najboljšo zdravnico.

  Ivan Juhas 06.12.2014 ob 20:15
 • Žal moja izkušnja ni prijetna zdravnica je venomer slabe volje in zadirčna, bila sem tudi priča kako je kričala na pacienta tako da se je slišalo čez dvojna vrata v čakalnico, dobiš občutek da ji je odveč te pregladati in končno dopoveš da nisi zaman pri njej da imaš dejansko zdravstveno težavo te po pregledu in diagnozi še oholo odpremi iz ordinacije, izredno razočaranje s strani njenega odnosa.

  Anonimno 17.02.2015 ob 8:06
 • Zelo sposobna in prijazna zdravnica.

  Anonimno 10.08.2012 ob 17:41
 • Zelo slaba zdravstvena usluga. Neprimeren in vzvišen odnos do pacienta. Ne posluša pacietnovih pritožb in ne zna povzeti diagnoze. Kot da si šel iskat pomoč k sosedi - šivilji. Edina razlika je ta, da ima ta dotična gospa priavo predpisati protibolečnsko tableto. Takšne zdravnike plačujemo... žalostno.

  52 15
  Anonimno 16.10.2017 ob 19:57
 • Katastrofa od zdravnice. Obravna te kot, da si prišel po nepotrebnem. Nesposobna oceniti resnično stanje, oz. malo ji je mar kakšne bolečine trpite. Zabrusila vam bo, da je to tudi ona bolana že cel mesec in mora vseeno delati...Čeprav sem ji povedal, da trpim neznosne bolečine zaradi katerih celo noč nisem spal niti minute, je še vedno poskušala nekaj po svoje in me ni poslala k specialistu, kot bi bilo nijno. Še en dan sem moral trpeti nore bolečine in šele naslednji dan sem dobil napotnico za specialista, kjer niso mogli verjeti kaj je čakala. Pri posegu sem kolapsiral od hudih bolečin. NI pomembno kaj me je bolelo in h katerega specialista sem potreboval. To ni bilo prvič, da je njen odnos bil neprofesionalen. Vsakič je bila zadirčna. Ni mi bilo samo slabo od tega ko sem zbolel. Že misel na to, da sem moral moram iti k njej na obravnavo je bila samo še dodaten stres.

  91 59
  Anonimno 26.10.2016 ob 16:08
 • Kadarkoli mi je stala ob strani mi pomagala mi svetovala ni da ni. Ko sem postala bolnica z karcinomom na dojki , mi je rekla to je je treba odstraniti . Nikoli me ni zavijala v vato, ampak me je postavila pred dejstva in mi vedno rekla treba je zdržat. Hvaležna sem ji. Postavila me je na noge. Ko sem po operaciji bila obsevana in prišla domov sem šla v gozd nabirat gozdne sadeže itd. HVALA MOJI NAJBOJŠI "DOHTRCI" TAKE NI NIKJER.

  jelka kuzman 19.02.2016 ob 20:53
 • Takšno zdravnico ne rabite. Na srečo njeno pomoč nisem rabila prav pogosto, kadar sem jo, je njen odnos bil hladen in aroganten. Že to, da ti ne ponudi niti stola za usesti se, te ne pogleda v oči, ampak začne z vprašanjem: in kaj je? Najbrž se ne zaveda, da je tam zaradi nas, pacientov in ne obratno. Kar se strokovnosti tiče: vsi vemo, da protibolečinske tablete ne rešujejo problemov. Ona ni takšnega mnenja.

  40 15
  Anonimno 17.10.2017 ob 13:49

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.