No-image
Povprečna ocena: 4.8
4.8
2 oceni

dr. med. Marjan Rozman

SpecializacijaOrtopedska kirurgija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Brežice
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

 • Bila sem operirana za hallux valgus ( poseg kosti palca na nogi) pred tremi dnevi. Moram priznati, da sem bila malo skeptična do dr Rozmana, ker nisem vedela zanj, napotnico sem namreč poslala za dr Povheta ( on mi je pred časom operiral koleno, dober strokovnjak, vreden vseh pohval), a ker so mi iz Bolnišnice Brežice sporočili, da bi morala na njega bistveno dlje čakati, sem se odločila za dr Rozmana. On je sicer malo "vojaško" zadržan, a ko ga spoznaš, opaziš, da je človek z velikim srcem, v Brežice pa prihaja iz Ljubljane. Poseg je potekal brez problema. Naslednji dan sva skupaj še z eno pacientko počasi, a brez bolečin odkorakale iz bolnišnice ( po forumih sem veliko brala, da po tem posegu ni variante, da bi lahko stopil na nogo in to brez bolečin ). Okrevanje bo seveda še trajalo a to, da si doma lahko brez analgetikov, ter da si po potrebi mobilen, je vredno zlata. Da ne pozabim omeniti še osebja na kirurškem oddelku. Vsaka jim čast in vsa zahvala. Tudi osebje in zdravniki, ki jih srečuješ po hodnikih zunaj tega oddelka, je vredno pohvale ( ni čutiti tistih strogih samovšečnih pogledov, ki pacienta globoko zabolijo). Gospod direktor Levojevič, bodite ponosni na svoje zaposlene, na vaš nov URGENTNI CENTER in upam, da ne bo spet kakšnemu politiku padlo na pamet, da bi ga zaprl. Vsem pa, ki čakate na razne posege do pet let, vprašajte v Bolnišnico Brežice. To ni Ljubljana, to ni Valdoltra, vendar so tu strokovnjaki ( ne samo na kirurškem oddelku), ki se ne smejo sramovati le teh. Hvaležna pacientka B.

  Branka Zorič 16.11.2014 ob 11:49
 • večno bomo hvaležni dr. Marjanu Rozmanu, KI JE REŠIL SINU PRST. Vsi ostali zdravniki bi prst odrezali v prvem členku, ali pa ga samo očistili drobcev kosti in ga ponovno zašili---

  53 26
  Eva Knavs 12.03.2018 ob 12:19
 • Pohvaliti zelim omenjenega zdravnika,saj je eden redkih,ki si vzame cas za pacienta in se mu posveti. Iz pogovora z njim je tudi vredno omeniti,da je res vrhunski ortoped,ki se spozna na svoje delo.Le tako naprej.

  50 29
  S.Amon 11.02.2018 ob 12:22

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.