No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
2 oceni

dr. med. Marko Jemec

SpecializacijaSplošna kirurgija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Jesenice
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

 • Pozdravljeni Zelo v redu zdravnik.Pred operacijo mi je vse lepo razložil. Pojasnil vsa tveganja. Za pacienta si vzame čas. Tudi po operaciji se je osebno prišel pozanimati v kakšnem stanju sem. Operacija je uspela, sem en mesec po operaciji rana se je lepo zacelila, šivi komaj vidni. Res zadovoljna. Toplo priporočam. ....kar mi je bilo pa najbolj všeč zna se pohecati in strah je popolnoma izginil ves čas bivanja v bolnici. HVALA dr. Marko Jemec

  4 2
  Vesna Zupan 07.12.2020 ob 9:16
 • Pozdravljeni! Tudi sama imam enake izkušnje. Odličen zdravnik dr. Marko Jemec. Pred operacijo mi je vse do podrobnosti razložil, pojasnil vse možne zaplete , med operacijo se je malo pohecal, tako da ni bilo nobenega strahu. Po operaciji se je osebno pozanimal, kako se počutim in mi dal da navodila za domačo oskrbo .Res je srčen , prijazen, in za vsakega pacienta se zavzame maksimalno. Hvala vam, dr. Marko Jemec.

  1 1
  Neva Pogačnik 03.01.2021 ob 9:32
 • Pozdravljeni: Pridružujem se mnenju predhodnih dveh uporabnic. Moja izkušnja je, da se dogodka v bolnišnici rada spominjam, prav zaradi, tega, ker sem bila v rokah dr. Marka Jemca, ker svoje delo opravlja vrhunsko, tako v operacijski, kot zunaj nje. dr.Marko Jemec hvala vam.

  1 1
  Anica Martinjak 11.01.2021 ob 18:18

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.