No-image
Povprečna ocena: 4.5
4.5
7 ocen

dr. dent. med. Marko Vavpotič

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Ljubljana Enota ZD Šiška
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • Aroganten, neprijazen do strank. Ne drži se dogovorjenih terminov, zamuja tudi po 2 uri in več.

  Anonimno 22.01.2015 ob 2:15
 • Odličen zobozdravnik, ki predano, natančno in strokovno opravlja svoje delo z vsem spoštovanjem do pacienta. Poleg tega je zelo neposreden in odkrit kar ga kaže tudi po človeški plati za zaupanja vrednega zdravnika.

  Tomaž Letnar 20.05.2015 ob 22:02
 • Odličen zobozdravnik, ki ZNA in VE svoj poklic! Strokoven, kvaliteten, super.

  Bojan Ja.. 27.02.2018 ob 8:56
 • Najboljsi zobozdravnik ever! Res obvlada. Strokoven, natancen, zavzet, vztrajen ... Res se vidi, da z duso in srcem opravlja svoje delo. Res je neposreden in tako je prav!!! Ne zamenjam ga!!!

  Anonimno 07.08.2017 ob 10:00
 • Strokoven, zavzet, natančen, inovativen, navdihujoč ..., do pacienta je spoštljiv, direkten, jasen. Hitro in učinkovito je vrhunsko rešil zelo komplicirano in večplastno problematiko mojega zobovja, ki ji ostali priznani strokovnjaki v preteklosti leta in leta niso bili kos.

  Anja Levičnik 11.09.2017 ob 11:09
 • zame najboljši zobozdravnik do sedaj

  36 19
  Branko Ošep 06.05.2020 ob 19:29
 • Najboljši zobozdravnik. Natančen in dosleden, odgovoren,...

  Anonimno 10.08.2014 ob 1:16
 • Ne vem kje naj začnem :) Bom kar malo na dolgo to napisal. Karakterno zajeban možakar! To rečem kot kritiko in pohvalo hkrati. Tri minute po izhodu iz njegove ordinacije sem rekel svoji dragi " ne vem če bi mu uppercut zalepil ali mu v roko segel in rekel hvala". Če boste imeli malo bolj konkreten poseg boste zagotovo tudi vi nekje vmes. A resnici na ljubo, razen to, da ima on daleč lepše zobe, kot jaz, si v bistvu karakterno niti nisva tko različna. Kaj naj vam rečem? Negovalka in kozmetičarka "glih" ni, a če vso kritiko, ki temelji na mojem strahu vzamem stran, ta možakar je vrhunski mojster! Res mojster! Mislim, da malo rad ponagaja, ko vidi, da vas je strah (čeprav se še zobar boji zobarja), pa mogoče nekaterih reči ne razume najbolj v smeri, da jaz nikoli ne podpisujem bianco papirjev Vam pa pove tako kot je in človek pozna anatomijo glave v prafaktorje. Način na katerega mi je dal anestetik je bil malo bolj grob, samo navkljub strahu sem si mislil "bemti, ta se ne heca". To je tip človeka, ki ga ni lahko marati, samo ena reč je pa je - v svojem poslu je moster in k zobarju ne hodimo na druženje, temveč po strokoven poseg.

  2 1
  Leon 19.11.2020 ob 18:22

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.