No-image
Povprečna ocena: 4.4
4.4
8 ocen

dr. med. Matjaž Voršič

SpecializacijaNevrokirurgija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Maribor
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • Dr. Voršič je zdravnik v pravem pomenu besede - zna se posvetit pacientu, odgovori na vsako vprašanje. Še ne pri 30. letih mi je postavil diagnozo počena medvretenčna ploščica. Z operacijo me je rešil groznih bolečin in danes lahko živim normalno življenje. Brez operacije pa bi bila zelo omejena.

  Saša 08.02.2015 ob 20:26
 • Hude bolečine v hrbtenici, nogah, v prstih na nogah, mravljinci. Po obisku pri dr. Voršiču in pregledu vseh izvidov sem bila vpisana v čakalno vrsto za operacijo - spondilodezo. V avgustu je bila operacija tudi opravljena, za kar se iskreno zahvaljujem dr. Voršiču in osebju oddelka nevrokirurgije v UKC Maribor. Hvala dr. Voršiču za prijaznost, strokovnost, dostopnost....in vsekakor za zdravljenje!

  Janja Ževart 19.03.2013 ob 20:22
 • Tudi mene je operiral dr. Voršič septembra 2016 na travmi v Celju in sicer mi je vstavil novo medvretenčno ploščico v vratnem delu hrbtenice C4-5. Je odličen zdravnik, vse pohvale in zelo sem mu hvaležna. Okrevanje se mi je zdelo dolgo,boleče in naporno, vendar sem nekako zmagala. Po štirih mesecih sem začela z delom po 4 ure. Nisem še v popolni formi, upam pa, da bo čas, telovadba in način življenja prinesel tudi to. Še enkrat iskrena hvala.

  meta 02.02.2017 ob 20:42
 • Odlicen zdravnik, kot oseba pa clovek na mestu. Vse pohvale!

  Anonimno 06.09.2014 ob 14:12
 • Dr.Voršičje zdravnik kakršnega si želi vsak pacient.Pri meni je opravil operacijo vratne in križne hrbtenice,ter operacijo obeh rok SKK.Je zelo prijazen ,vedno prisluhne pacientovim težavam in poskuša pomagati po svojih močeh,škoda le ,da je pri njem zelo dolga čakalna doba tudi za ambulantni pregled.Skratka odličen zdravnik!

  Anonimno 10.11.2016 ob 19:37
 • Hude bolečine od vratne hrbtenice navzdol z zelo močnimi bolečinami v levi rami navzdol preko zapestja in v noge tudi mravljinčenje ter zelo vroča stopala to se je dogajalo leto in pol pred odhodom k ortopedu opravil vse preizkave pod hitro nujno sem to je bilo v valdortri pri Dr. Hero Nikša tudi njim vse pohvale za napotitev v Ljubljano po zelo kratkem času od 1.7 . 2016 do zdravljenja pri enkratnem zdravniku Dr. VORŠIČ MATJAŽ ,ki sem bil na pregledu z izvidi od dne 29.9.2016 magnetne resonance in 13.9 2016 emg ki sem ga opravil v valdortri je pokazalo zelo kritično stanje tako da je bila operacija nujno potrebna obrnil sm se na Dr. Voršiča ,ki me je pregledal dne 8.11.2016 nato je sledil datum posega ki, je bil 7.12.2016 . Poseg je bil opravljen sedaj sem na okrevanju in se globoko zahvaljujem Dr VORŠIČU ter obemem tudi celotni EKIPI KIRURŠKEGA SENATORIJA ROŽNA DOLINA v LJUBLJANI. Vse pohvale!!

  Klemen Nartnik 19.01.2017 ob 21:45
 • Dr. Voršič me je operiral novembra 2015, imela sem veliko diskus hernijo L5-S1 s prirojeno zožanim hrbteničnim kanalom. Operacija je bila uspešna, po dobrih dveh letih sploh ne vem, da bi kadarkoli imela težave, nožni živec se je regeneriral. Dr. Voršič je prijazen, strokoven, zna prisluhniti.Vesela sem, da sem se odločila prav zanj. Vse pohvale! Pohvale pa tudi kirurškemu sanatoriju Rožna dolina!

  Anonimno 18.01.2018 ob 22:41
 • Brez odnosa do bolnika. Ozmerja te, če si v bolniškem staležu! Je nestrokovna in neetična! Namesto, da bi ona pregledala bolnika in ocenila njegovo delazmožnost, telefonsko kliče po vsej Sloveniji specialiste, ki so kdaj zdravili tega bolnika in jih sprašuje za njihovo mnenje o bolnikovem zdravstvenem stanju. Specialist, ki je videl bolnika maksimalno 3x za 15 min v specialistični ambulanti pred dvema ali tremi leti, naj se spomni pacienta in Dušanki Perko Rozman poda mnenje, če je bolnik sposoben opravljati službeno delo! To pa je znanje medicine Dušanke Perko Rozman!

  5 6
  Anonimno 22.01.2020 ob 20:45

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.