No-image
Povprečna ocena: 3.1
3.1
5 ocen

dr. med. Milica Klopčič Spevak

SpecializacijaFizikalna in rehabilitacijska medicina
Mesto zaposlitveUniverzitetni rehabilitacijski inštitut - Soča
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 6 mnenj

 • Sam osebno sem imel izkušnjo z omenjeno zdravnico v SOČI. Moram priznati, da je gospa precizna in natančna. Spoštuje in uporablja vse najnovejše ugotovitve iz podorčja fiziatrije. Sam osebno sem bi napoten v njeno ambulanto in me je napotila na izobraževanje novega načina gibanja zaradi operacije. NAvodila so bila izredno strokovna in celo predavanje, ki ga je določila je bilo na visokem nivoju. Iz obširnih ekspertiz smo našli rešitev za primer bolečin v hrbtenici po operaciji, katera se postopoma širi na celotno telo. V konkretnem primeru smo rešili z trdo vratno ortozo. Ortoza pomaga razbremeniti vratna vretenca. Meni v konkretenm primeru pomaga. Če ne bi bilo te zdravnice bi moral pojesti ogromno zdravil za lajšanje bolečin, katere pa sploh nimajo efekta. Zato je moja izkušnja izredno pozitivna in takšnih zdravnikov, ki delajo z dušo in srcem v zdravstvu primanjkuje. NEdopustno pa je, da se jim podtika malomarno delo drugih in bi ga morali ti reševati.

  Anonimno 27.09.2013 ob 14:38
 • Dr. Milica Klopčič Spevak je izredno razumevajoča oseba za težave, ki te pripeljejo v URI, se ti posveti, razjasni možnosti in predpiše terapijo, ki je potrebna pri bolečini kolkov. Želim, da ostane še naprej na tem delovnem mestu in upam, da njeni nadrejeni cenijo mnenja njenih pacijentov. Hvala, Metka Trampuš

  Metka Trampuš 13.09.2017 ob 22:33
 • Na pregled pri doc. dr. Milici Klopčić Spevak, dr. med. sem bil napoten zaradi ponavljajočih se zvinov kolen in suma nasplošno nestabilnost sklepov. Predpisala mi je ustrezno fizioterapijo za jačanje mišic nog in lajšanje bolečin, v kombinaciji z uporabo opornic za kolena. Po opravljenem RTG obeh spodnjih okončin mi je svetovala pregled pri ortopedu.

  Anonimno 19.02.2014 ob 1:25
 • Danes sem bila prvič sprejeta pri dr.Milica Klopčić Spevak dr.dent.med. njen prvi kontakt lahko ocenim,da je na zelo nizkem nivoju. Razočarana nad odnosom.

  Anonimno 30.05.2017 ob 12:10
 • Moja izkušnja z omenjeno zdravnico je milo rečeno negativna. Leto in pol po operaciji hernie L4-S1 sem bila zaradi neprenehnih bolečin v spodnji okončini napotena na fizioterapijo v center SOČA. Moja pričakovanja so bila velika, pol leta sem v vrsti čakala na "odrešitev". Na žalost po končani fizioterapiji nisem čutila sprememb. Zdravnico sem v obupu prosila naj mi nekako pomaga, da klasični prijemi nekako ne zaležejo. Ker je bil njen odziv negativen, da kaj več za mene ne more storiri, sem jo prosila naj mi vsaj svetuje, kam se lahko obrnem po pomoč. Na moje prošnje me je odslovila z izjavo in nesramnim nasmeškom na obrazu: veš ti si toliko stara da bi morala biti zaljubljena, veš ti bi morala imeti tiste metuljčke v trebuhu in nobenih bolečin. Pretresena sem odšla domov. Nekaj mesecev za tem sem po priporočilu znanke, začela samoplačniško obiskovati fizioterapijo. Po prvi terapiji je ga. fizioterapevtka spoznala, da se napačno gibljem, preveč togo, s preveč zravnano hrbtenico. Tako je ugotovila vzrok moje bolečine in po nekaj terapijah sem ponovno osvojila način gibanja kot pred operacijo. Sedaj se počutim super, čeprav sem v svojega fata prav toliko zaljubljena kot ob posvetu z Milico Klopčič Spevak. Kot je meni znano zdravnica ni psihiater, in tudi če je, jo prosim, da se po deset minutnem posvetu s pacientom vzdrži komentarjev o psihološkem zdravju, ker lahko s tem povzroči veliko stisko. Nesramno od nje, da se ni toliko posvetila situaciji, da bi s svojim strokovnim znanjem našla rešitve, raje je naredila predavanje o zaljubljenosti. Urša, 26

  Anonimno 24.12.2017 ob 15:05
 • Brez dr. Milice Klopčič Spevak, ter njenega strokovnega načina zdravljenja mojih težav s hrbtenico (mio terapija ter fizikalne terapije), si ne bi znala predstavljati življenja s predhodno bolečino! Kot strokovnjakinja na svojem področju in tudi njena komunikacija s pacienti je hvale vredna - več kot odlična! Ana M.

  Ana Matkovič 23.09.2015 ob 11:11

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.