No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
13 ocen

dr. med. Miodrag Markovič

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Ljubljana Enota ZD Moste Polje

Opis

splošna medicina
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 13 mnenj

 • Daleč naokoli najboljši osebni zdravnik! Pacienta posluša, svetuje, ter mu s svojo sproščenostjo in iskrivostjo polepša dan!

  Anonimno 03.02.2014 ob 17:21
 • Dr. Markovič je velik človek, ter odličen zdravnik, razume pacienta, mu prisluhne, veliko naredi s svojim pristopom in sproščenostjo,

  Anonimno 14.01.2014 ob 15:50
 • Dr. Markovič je čudovit človek, pacientu se posveti in mu prisluhne! Je zdravnik, kateremu lahko zaupaš!

  Anonimno 04.03.2014 ob 17:27
 • Dr. Markovič je najboljši diagnostik kar jih poznam. Pacientu resnično prisluhne in se z vsem srcem posveti težavam dokler jih ne odpravi. Vidi in čuti se predanost pacientom in poklicu, tako, da smo lahko samo srečni da ga imamo.

  Anonimno 22.02.2017 ob 18:52
 • Zelo dober zdravnik, sem šel enkrat k njemu, ker je bil nadomestni, hehe obisk pri njemu je zelo sproščen.

  Anonimno 18.11.2013 ob 16:55
 • Ni pomota, da sem oddala dvakrat mnenje. To pomeni, da sem tako zadovoljna, da sem dr. Markovičeva pacientka, da sem mnejne dvakrat oddala. In to še enkrat potrdila.

  Irena Teodorović 22.02.2017 ob 22:05
 • Dr. Markovič je odličen zdravnik. Kot prvo prisluhne pacientu, nato pa lahko s svojim širokim znanjem pristopi k reševanju pacientovih zdravstvenih težav. Pacientu s svojim pristopom omogoči prijetno in zaupanja vredno okolje.

  Anonimno 22.02.2017 ob 19:45
 • Doc je cist vredi pa fajn. Deli svoje znanje z pacienti do mere do katere je potrebno in na to kolikor lahko on doda nekomu... je pa tud na vsakem posamezniku da prevzame to pobudo in da gre sam naprej do svojega zdravja. Zdravniki nam lahko dajo samo toliko kolikor lahko dajo... konec koncev je nase zdravje odvisno od nas in nase usmerjenosti. Doc oz Milodrag nas lahko samo usmeri na pravo pot ce temu sledimo ali ne pa je vedno na nas. In clovek vedno lahko izbere ali si bo mislil da je bolan in da je z njim kaj narobe.... ali bo svoje mislenje in miselnost obrnil proti sebi, zdravju in resitvi.... namesto da gre proti problemu. Tak da Milodrag je cist vredi pa fajn za tiste kateri se odlocijo zase in za svoje zdravje. Kratek zakljucek ;)

  David Hribersek 05.02.2016 ob 3:25
 • Z besedami se ne morem zahvaliti tako dobremu zdravniku kot je dr. Markovič. Posluša pacienta, svetuje in mu zato zelo zaupam. Vedno začutim, da mi prisluhne. V več zdravstvenih težavah mi je pomagal strokovno in srčno. Hvala dr. Markovič. Hvaležna sem, da sem pacientka pri tako odličnem zdravniku.

  97 60
  Irena Teodorović 22.02.2017 ob 21:53
 • Odličen zdravnik,vreden spoštovanja in zaupanja.

  Jelena Kvržić 07.12.2017 ob 13:27
 • Tako super zdravnikov je zelo premalo! Odličen diagnostik in extra človek! Meni je poleg splošne medicine pomagal tudi s psihološkega vidika, ter mi s tem verjetno rešil življenje! Hvala Dr. Markovič! Šliši pacienta in ne obsoja, ampak pomaga rešiti problem!

  Simon Teodorovič 22.02.2017 ob 19:48
 • Već dugo poznajem dr Markoviča i u više navrata, pri mojim boravcima u Ljubljani, a takođe u Beogradu, mi je bila potrebna lekarska pomoć ili savet. U tim situacijama pomoć dr Markoviča je bila neprocenjiva. Njegova profesionalnost, medicinsko znanje, izvanredan dijagnostički talenat, odnos prema pacijentu su nešto što krasi dobrog lekara u koga pacijent ima poverenja. Drago mi je da mogu da kažem da je doktor Markovič, pravi posvećeni sledbenik Hipokrata.

  97 72
  Miško Milojević 22.02.2017 ob 23:15
 • Z besedami se ne morem zahvaliti tako dobremu zdravniku kot je dr. Markovič. Posluša pacienta, svetuje in mu zato zelo zaupam. Vedno začutim, da mi prisluhne. V več zdravstvenih težavah mi je pomagal strokovno in srčno. Hvala dr. Markovič. Hvaležna sem, da sem pacientka pri tako odličnem zdravniku.

  Irena Teodorović 22.02.2017 ob 21:56

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.