No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
2 oceni

dr. med. Mira Misleta Ternar

SpecializacijaPediatrija
Mesto zaposlitveZdravstveni dom Murska Sobota
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Moj otrok je prav tako oboleval pogosto in ga zdravnica nikoli ni poslala na kri, je kar predpisala antibiotik na oko. Je bilo že večkrat govora, da se delajo razlike med pacienti in se s tem povsem strinjam.

  50 14
  Anonimno 21.06.2017 ob 20:39
 • Zdravnica je tako tako, ni neki presežek (dokler jo seveda rabiš poredko). Ko pa otrok rabi zdravljenje in pogoste obiske ter napotnice za naprej, je pa druga zgodba. Nekako neprimerna za delo z otroci, nikoli nasmejana, včasih tudi žaljiva in prepirljiva. Vedno ima prav ( čeprav je velikokrat nasprotno). Pa da o stalnem čakanju in jemanju preko vrste ne govorim. Isto napotnice oz recepti, ki naj bi jih dvignili naslednji dan, temu ni tako. Pridem in čakam po uro ali več, da dobim, kar sem naročila že dan prej.

  52 19
  Anonimno 13.06.2017 ob 14:59
 • Gospa zdravnica deluje vzvišeno, kot da je nekaj več. Glede prijaznosti, svetujem, da se vpiše na učne ure. Ni vsak poklic za vsakogar. Zdravnica, ki se odloči delati na področju pediatrije, bi lahko bila vsaj malo nasmejana in če bi z otrokom spregovorila besedo ali dve, ji nebi padla krona z glave. Enim bi bilo treba vzeti licenco, sploh takim, ki nimajo sočutja do sočloveka, sploh do majhnih bitjih.

  44 13
  Anonimno 15.08.2017 ob 13:54
 • Zdravnica je prijazna in razumevajoča. Nas vedno posluša, se pomeni z nami in potem seveda ona odloči kako in kaj. Za male paciente si vzame zadosti časa in potem veš zakaj je v čakalnici gužva, saj se ne pusti preganjat niti od svojih medicinskih sester in niti od telefonov. Je zelo skrbna in npr. pregleda tudi kri, preden se odloči za terapijo z antibiotiki. Dosegljiva tudi na telefon in odgovarja celo na e-mail! Imamo samo dobre izkušnje (večkratni obiski) in pediatrinjo lahko samo priporočam.

  43 24
  Anonimno 19.06.2017 ob 11:06
 • Zdravnica je zelo prijazna in strokovna. Nikoli ni kar tako predpisala antibiotika, ampak je zmeraj opravila kontrolo krvi. Ker sta otroka imela v zgodnjem otroštvu manjše težave, nam je v MB uredila vse preiskave - zmeraj je osebno poklicala določene specialiste.Tudi ko smo potrebovali kakršni koli nasvet, je zadeve razložila in pomagala. Otroka gresta k njej brez problemov. Zmeraj prosi, da jo obvestimo o poteku zdravljenja in po koncu opravi ponovno kontrolo. Če bi bilo vsaj polovica zdravnikov taka kot ona, bi bilo dosti lepše. Nikoli je ne bi zamenjali.

  36 19
  Anonimno 21.08.2017 ob 9:25

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.