No-image
Povprečna ocena: 3.0
3.0
4 ocene

dr. dent. med. Mojca Urbančič Hasaj

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Celje

Kontakt

Telefon+386 (0)3 543 43 42
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Zobozdravnica je ob vsakem mojem obisku bila zelo prijazna in mi je vselej natančno razložila, kaj bo naredila. Z njo sem zelo zadovoljna, saj je pri svojem delu strokovna in nežna.

  93 44
  Anonimno 19.02.2018 ob 18:38
 • Vedno sem imela strah pred zobozdravnikom.Vedno me je bolelo.Od kar hodim h gospe Mojci,lahko recem,da sem izgubila strah pred bolecino.Prijazen sprejem,tople besede,obrazlozitev.Vse to in se zdravi zobje.Ne razumem zakaj taksni komentarji.

  85 39
  Sara Senegačnik 26.02.2018 ob 16:18
 • Vzvišen odnos do pacienta in obenem aroganten. Grozna čakalna vrsta, kljub naročilu. Ni želela opraviti pacientovo težavo in ustrezno zdravljenje.

  Anonimno 25.04.2017 ob 7:39
 • Redno obiskovala zobozdravnico in jo vedno opozorjala na težave , ki jih ni pravilno sanirala. Grozne čakalne vrste , zaradi njene malomarnosti sem že dva zoba izgubila. Zob mi ni sploh ni do konca pozdravila in vedno trdila, zobje so pozdravljeni! Odnos je bil hladnokrven do mene.

  95 51
  Anonimno 05.01.2018 ob 22:01
 • V "poznih" letih sem končno naletela na zdravnico, ki ima občutek za delo s pacienti in njihovimi težavami. Izredno prijazna, topla in strokovna. Obrazložitev z njene strani in rešitev res za vsako težavo in bolečino se najde in odpravi. Pravi biser v Celjskem zdravstvenem domu!

  9 2
  Anonimno 20.01.2020 ob 10:53

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.