No-image
Povprečna ocena: 3.2
3.2
6 ocen

dr. med. Mojca Zvezdana Dernovšek

SpecializacijaPsihiatrija
Mesto zaposlitvePsihiatrična klinika Ljubljana – Polje
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 7 mnenj

 • Zdravnica z veliko začetnico in Človek z veliko začetnico. Strokovna, profesionalna, prijazna, vedno se 100% posveti pacientu, kljub temu, da ima veliko gužvo. Meni je ugotovila in uspešno rešila zelo redko diagnozo, ki je ostali psihiatri niso znali določiti. Do konca življenja jim bom hvaležna za to, ker se je kvaliteta mojega življenja res neprimerno izboljšala. Edini minus je, da so čakalne dobe grozljivo dolge in administrativno osebje na kliniki ni najbolj prijazno, vendar se splača potrpeti in počakati, da prideš do nje. Po mojem mnenju ena najboljših psihiatrov v Sloveniji.

  Anonimno 08.01.2014 ob 10:38
 • Krasna zdravnica. Profesorica, ki ima ogromno znanja in se preprosto približa bolniku.

  anonimus 22.03.2012 ob 15:41
 • Bila je korektna, dokler se po daljši pavzi nisem ponovno naročila pri njej. Nisem vedela, da ne sprejema več študentov, med študijem je bila namreč moja osebna psihiatrinja. Ker sčasoma nisem več potrebovala antidepresiva, se kakšni dve leti pri njej nisem naročala. Ko sem ponovno prišla do nje, sem razložila, da sem doživela živčni zlom in da razmišljam o samomoru. Moje stanje je bilo tudi jasno razvidno, saj sem bila objokana, neprespana, shujšana in na robu z živci. Bila je slabe volje in precej nesramno osorna, ker se pri njej oglašam po toliko časa. Naročila mi je, naj grem raje k nekomu drugemu in se medtem medicinski sestri na glas pritoževala, da morajo "najhujši primeri vedno prihajat na en dan." Na koncu mi je še razložila, naj ne pričakujem pomoči, če ne mislim redno hodit k psihiatru (kar sem počela več let, preden zdravil nisem več potrebovala) in me po približno desetih minutah v ordinaciji poslala ven. Takega odnosa do takrat nisem doživela pri njej in upam, da ga tudi drugi pacienti niso. Tudi če se redko dogaja, je takšna obravnava pacientov, še posebej tistih, ki so se znašli v res hudi stiski, popolnoma neprimerna. Ko so me me istem oddelku sprejeli urgentno, so me obravnavali precej bolje.

  Anonimno 20.07.2017 ob 13:17
 • Na psihijatričnih posvetih kljub vidnemu neugodju vabi pacientkino mamo, s katero se dereta na pacientko. Ta je polnoletna in po predpisih starš ne bi smel biti prisoten na individualnih urah. Pristranska do mame. To zdravnico bi zaprla ker je povzročala še dodatni travmo pacentu. Predpisala je parnido ( najslabše zdravilo) ni opozorila hlede stranskih učinkov in je bila sploh brezbrižna do pacientkinega mnenja. Sprejela je Gasslightanje od mame.

  27 16
  Anonimno 15.09.2023 ob 15:12
 • Negativni komentarji so seveda hitro zbrisani. Antidepresivi in antipsihotiki so po njenem rešitev za vse in vse razen biti hlapec in vedno kimati in ne izpadati na noben način je po njenem patologija.

  34 39
  quag 21.10.2022 ob 11:29
 • Odlična psihiatrinja in predvsem velik Človek. Pacientu se popolnoma posveti in natančno razume njegove težave. Ima ogromno znanja in izkušenj, tudi iz tujine. Meni je zelo pomagala in me rešila iz težav. Absolutno priporočam.

  48 60
  X Y 09.02.2022 ob 20:52
 • Nikoli nisem uspel povedati, kaj me muči - je bila preveč zaposlena z napletanjem zgodb in razlaganjem prisotni stažistki, kako nimam težav, kako sem OK in normalen. Njbrž je OK in normalno tusi, da človek na poti pod vlak prereže nekaj vratov ...

  40 56
  Anonimno 27.07.2022 ob 19:45

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.