No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
1 ocena

dr. dent. med. Nataša Jevnikar

SpecializacijaParodontologija, Zobne bolezni in endodontija
Mesto zaposlitveSpecialistična ordinacija ENDODENT
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • Dr. Nataša Jevnikar (tudi sodelavke) je po mojih izkušnjah odlična zobozdravnica. Vzame si čas za pacijenta, natančno strokovno toda enostavno razloži, kaj je potrebno oz. kaj bo naredila na zobeh, dlesnih..., kako bo potekal postopek, v kakšnem časovnem zaporedju bo kaj storila in zakaj tako, kako lahko kot pacijent sodelujem, da bo vse potekalo optimalno, slikovno (s skicami) podpre razlago posega itn. Sam poseg na zobeh/dlesnih (zdravljenje in opeacijo na dlesni) je pri meni opravila odlično, med posegom in potem nisem imela nobenih bolečin, nisem potrebovala protibolečinskih tablet itn. Pokazala (demonstrirala) mi je postopek za čiščenje zob z nitko in pd., vzela si je čas za razlago. Tako prijaznega in nebolečega posega na zobeh do sedaj nisem doživela pri nobenem zobozdravniku. Hvalaležna sem ljudem, ki so mi priporočili dr. Jevnikarjevo in to v trenutku, ko sem bila pri drugem zobozdravniku (privatniku), s katerim nisem bila zadovoljna.

    Dragica Motik 05.04.2018 ob 12:17
  • mag.Nataša Jevnikar, dr.dent. med. spec. svoje delo opravlja kvelitetno in strokovno. Ob pregledu razloži kako bo potekalo trenutno in nadalnje zdravljenje in tudi morebitne zaplete. Bolnik se torej sam odloča kakšna bo storitev in kako jo bo spec, opravil. Po opravljeni storitvi bolnika v roku naroči tudi na kontrolo. Lepo je doživeti pregled pri specialistu, ki svoje delo opravlja z veseljem in kakovostno. Želim, da bi bilo v zdravniških krogih veliko takšnih ljudi, kot je mag.Jevnikarjeva. mag.Viktor Mikek

    25 27
    mag. Viktor Mikek 13.01.2020 ob 15:14

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.