No-image
Povprečna ocena: 4.7
4.7
10 ocen

dr. med. Nika Lalek

SpecializacijaPnevmologija
Mesto zaposlitveBolnišnica Golnik
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 12 mnenj

 • tudi js se pridružujem mnenju bravo LALEKOVA in hvala

  Anonimno 15.06.2012 ob 8:52
 • Ne morem se strinjati z mnenjem pacienta, ki je napisal predhodnji komentar glede dr. Nike Lalek. Moje izkušnje so ravno nasprotne in sicer: 1. zelo strokovna; 2. prisluhne pacientu in ga pozitivno vzpodbuja pri njegovem zdravljenju, kar je zelo pomemben element zdravniške prakse; 3. pacientu daje občutek varnosti, zato ji lahko zaupa brez pomislekov; 4. stanje bolnika razloži na ravni, ki je razumljiva še tako laičnemu pacientu in kar je zame pomembno, ne zavija odgovore v "vato", temveč pacientu na zelo priljuden način obrazloži dejansko stanje; 5. še nikoli nisem imel občutka, da bi paciente rangirala, kar ni samo moje mnenje, ampak mnenje večih ljudi, s katerimi sem se pogovarjal o njej; 6. zelo čutna oseba, ki ji ni vseeno, kako se bo "igra" končala. Še več takšnih zdravnikov, kot je dr. Lalekova! Le tako naprej.

  Anonimno 26.04.2012 ob 10:03
 • Vrhunska zdravnica v vseh pogledih in na take zdravnike oz. ljudi moramo paziti kot na mlade zajčke, da bi jih bilo čim več! Ne daj se Nika!:)

  Anonimno 08.01.2014 ob 20:17
 • Zelo energična in prijazna zdravnica , zelo lepo razloži stanje pacientu, le tako naprej

  Anonimno 17.01.2014 ob 16:05
 • Odlična strokovnjakinja, prijazna in topla oseba. Za pacienta se potrudi, prisluhne, zelo empatična zdravnica.

  Anonimno 22.05.2014 ob 23:05
 • Tudi jaz bi pohvalila dr. Lalekovo, takih zdravnikov je na žalost vedno manj v našem zdravstvu. Strokovna, stvari res razloži tako, da lahko vsak laik razume, prijazna, energična in daje občutek varnosti, da lahko postaviš vprašanja in poveš skbi glede zdravstvenih težav. Najpomembnejše se mi zdi to, da vidi človeka na drugi strani v celoti in pristopi do človeka kot človek. Le tako naprej!

  Anonimno 06.06.2013 ob 16:54
 • Najboljša zdravnica na svetu! Vse najboljše za rojstni dan!

  Anonimno 11.08.2014 ob 13:32
 • Zdravnica, ki me je prva po enem letu obravnavala kot celoto in za to tudi edina prisla do dolocenih zakljuckov. Je clovek in zdravnik obeenem, ki zna prisluhniti, svetovati in pomiriti, vse s svojo strokovnostjo, znanjem in izkusnjami. Kot je ze nekdo zapisal: "... občutek, da se pogovarjam s prijateljico, ki je vrhunska zdravnica." Res vse pohvale!

  Nadija Parunov 31.01.2017 ob 12:43
 • Zdravnica, ki me je prva po enem letu obravnavala kot celoto in za to tudi edina prisla do dolocenih zakljuckov. Je clovek in zdravnik obenem, ki zna prisluhniti, svetovati in pomiriti, vse s svojo strokovnostjo, znanjem in izkusnjami. Kot je ze nekdo zapisal: "... občutek, da se pogovarjam s prijateljico, ki je vrhunska zdravnica." Res vse pohvale!

  Nadija Parunov 31.01.2017 ob 15:19
 • Vrhunska zdravnica. Vse pohvale !

  79 43
  Vinko Sivko 20.12.2017 ob 11:23
 • Ko sem danes sedel v ordinaciji dr. Nike Lalek, sem imel občutek, da se pogovarjam s prijateljico, ki je vrhunska zdravnica.

  Anonimno 26.02.2015 ob 21:14
 • ne posluša pacienta, če je pacient po njenem mnenju manjvreden si dovoli, da ignorira pacientovo stanje in ga obravnava povsem neprimerno, če pa je pacient bolje situiran in potencialno oseba z poznanstvi pa zna prisluhniti in narediti vse kar pacient potrebuje za izbolšanje zdravstvenega stanja in samega počutja. Torej neenaka obravnava pacientov po kriteriju od koga si lahko obeta kakšno korist in na kom se lahko brez posledic uči in dela poiskuse!

  remush akay 03.02.2012 ob 6:57

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.