No-image
Povprečna ocena: 2.4
2.4
3 ocene

dr. med. Polonca Lampe

SpecializacijaPsihiatrija
Mesto zaposlitvePsihiatrična bolnišnica Begunje
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Izredno arogantna oseba.Dozivel pri njej od zaljenja, zafrkancije,ne resnosti...katastrofa.Imas obcutek kot da se pacientu posmehuje in te ne jemle resno.kajti za njo je hospitalizacija v PBB za pacienta pocitnice in izogibanje delu.Zalostno

  Anonimno 27.08.2015 ob 10:05
 • no, jaz imam pa ravno drugačne izkušnje in mnenje. Je pa res, da sem "prebolela" psihozo...

  Anonimno 16.01.2017 ob 17:39
 • Na odprti oddelek sem prišla en teden po poskusu samomora. Ga. Lampetova (zanalašč sem spustila doktor, ker si ta oseba tega naziva ne zasluži) me je obravnavala, kot da sem prišla tja na počitnice. Sploh ne bi obravnavala, kot da bi bila vredna pomoči, ampak kot da bi bila nekdo, ki vse skupaj simulira. Čeprav so mi drugi zdravniki rekli, da bi si morala privoščiti pol leta pomoči po takem dogodku, me je ona poslala domov po tednu in pol!!!! V vsem tem času se je z menoj pogovarjala vsega skupaj pol ure in mislila, da ne po tem pozna - mene, ki imam za seboj psihično, fizično in spolno nasilje do 19 leta starosti, je mislila, da bo prebrala v pol ure. Mene, ki rabim več ur, da sploh lahko pokažem človeku kaj drugega, kot nasmešek (toliko sem bila natrenirana, da so izkoristili vsako mojo slabost). Poleg psihičnih problemov imam tudi kar nekaj fizičnih bolečin, ampak vsakič, ko sem glede tega iskala kakršnokoli pomoč (razen tablet), sem naletela ne samo na neodobravanje, ampak tudi občutek, da simuliram (čeprav imam glede tega približno 100 izvidov, ki dokazujejo nasprotno) in da nimam sploh pravice iskati pomoč. Na koncu je v izvid napisala še celo - da sem veliko prosila za pomoč tehničnega osebja (ali niso zato oni tam!?). Rekla je, da bom zlahka našla psihoterapevtsko pomoč na napotnico (brez daljšega čakanja), vendar sem imela po tem konkretno drugačno izkušnjo. Klinična psihologinja, h kateri sem prišla, je po srečanju z mano in po pregledu dotedanjih psiholoških izvidov precenila, da mi lahko pomagajo "samo v Begunjah". Logično, da sem po enem mesecu spet rabila pomoč - rajši sem šla na zaprt oddelek, kjer sem vedela, da bom dobila vsaj nekaj pomoči.

  1 1
  Anonimno 16.11.2020 ob 1:02
 • Nedostopna, neprofesionalna, z malo interesa za ljudi z resnimi problemi

  1 1
  Anonimno 16.11.2020 ob 11:00

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.