No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
11 ocen

dr. dent. med. Primož Jager

SpecializacijaOralna kirurgija
Mesto zaposlitveZdravstveni dom dr. Adolfa Drolca
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 11 mnenj

 • Najboljši kirurg EVER . Pri njemu se počutim kot pri frizerju PRIPOROČAM. Primož hvala in le tako naprej ... Lp.B

  Anonimno 31.03.2013 ob 12:06
 • Izreden kot človek, zato tudi izvrsten zdravnik! Prijeten, miren, človeški, ob tem strokoven in učinkovit - priporočam vsem, ki ste nad zobozdravniki že obupali, je res svetla zvezdica!

  Anonimno 01.01.2014 ob 11:35
 • Odličen, priporočam!

  Anonimno 03.12.2014 ob 19:51
 • Če rečem, da je ODLIČEN strokovnjak na svojem področju in ČLOVEK z veliko začetnico, rečem premalo. Resnično PRIPOROČAM.

  Lea 12.05.2016 ob 12:34
 • Fantastičen zdravnik in topla oseba. Že na vratih odkril napačno zrravljenje treh zobozdravnikov. Poseg na cisti. Zdravljenje uspešno zaključeno. Hvala je premalo. Vso srečo in dolgo življenje v zdravju vam želim dr. Jager

  Tadej Gačnik 30.10.2015 ob 17:29
 • Dr. Jager je mislim da enden najboljsi Oralni kirug v Sloveniji, jaz samo mocno upam da ostane v nasih krajih :) Imel sem ekstrakcijo modrostnih zobov in spodni 37, upavil je delo tako da nisem ene tablete rabil po ekstrakciji pri vseh posegih. lp,

  Bostjan 26.10.2016 ob 19:51
 • Dr. Jager je mislim da enden najboljsi Oralni kirug v Sloveniji, jaz samo mocno upam da ostane v nasih krajih :) Imel sem ekstrakcijo modrostnih zobov in spodni 37, upavil je delo tako da nisem ene tablete rabil po ekstrakciji pri vseh posegih. lp,

  Anonimno 26.10.2016 ob 19:52
 • Doktor Jager, je NAJBOLJSI KIRURG NA SVETU. Ima veliko sposobnosti in veliko znanja. Pri njem sem dala skozi velik primer, in lahko recem samo POHVALE. Njegovi zivci z primerjavo z drugimi, NO COMENT. Najboljsi skratka kar se tice vsega! Res ena svetla zvezdica, ko obstojis v temi. Vse pohvale! Hvala njemu, saj mi je spremenil zivljenje in odprl novo pot! Brez njegove vztrajnosti bi danes lahko bila takorekoc nula!

  56 46
  Anja Majhenic 30.11.2017 ob 23:06
 • g. Jager je več kot odličen oralni kirurug. Ko vsa koncesijska medicina zataji in so čakalne dobe 1 leto za boleči modrostni zob je g Jager kot naročen specialist za rešit težavo. Naj vam ne bo žal denarja ki ga plačate za privat zdravljenje, izkušnja ter obravnava je popolnoma drugačna kot pri koncesionarju. Odstranitev modrostnega zoba popolnoma neboleča ter brez komplikacij. Priporočam vsem ki vas je strah posega - nič bat ko to opravi specialist kot je g Jager.

  Bojan Brumen 09.05.2016 ob 11:33
 • Kann diesen Kieferchirurgen UNEINGESCHRÄNKT weiterempfehlen: er zeichnet sich durch absolute Kompetenz aus (und ist zudem sehr nett). Er wurde mir über Corona-Dentis in Pesnici (ebenfalls sehr freundliche und nette Praxis) vermittelt. Anhand eines 3D-Röntgenbildes (Digitale VolumenTomographie) plante er den Eingriff. Die Operation (Zahnwurzelresektion und Einsetzung eines Zahnimplantates im Oberkiefer meiner Frau) dauerte gerade einmal 25 Minuten, ich durfte der OP beiwohnen (was an sich schon zeigt, wie überzeugend gut er ist) und sah, dass jeder Handgriff sitzt! Ein super Kieferchirurg. (Österreich / Graz)

  Karl Dragosits 25.01.2014 ob 7:08
 • Google prevaja iz nemščine v slovenščino: Lahko ti ustne kirurgi BREZ Priporočamo: to je značilno absolutno pristojnost (in je tudi zelo lepo). Bil je z mano o corona Dentis v Pesnici (tudi zelo prijazen in lepo praksa). Na osnovi 3D X-ray slike (digitalni obseg tomografija) je načrtovano operacijo.Delovanje (Zahnwurzelresektion in vzpostavitev zobni vsadek v čeljustnico moja žena), se je le 25 minut, da je bilo dovoljeno, da se udeleži OP (kar samo po sebi kaže, kako prepričljiva je dober) in videl, da je vsaka poteza!Odličen oralni kirurg. (Avstrija / Graz)

  Karl Dragosits 25.01.2014 ob 7:11

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.