No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
12 ocen

dr. med. Samo Plut

SpecializacijaGastroenterologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 12 mnenj

  • Enkraten zdravnik in medicinska sestra, oba sta zelo prijazna. Poseg je hitro minil, dr. Plut pa je strokovno odgovoril na vsa vprašanja in pokazal zanimanje za mene kot pacienta ter podal precej informacij na razumljiv način.

    Anonimno 24.08.2015 ob 21:20
  • Zdravnik z velikim srcem. Njegovi pacienti so v najboljših rokah. Angel!

    Anonimno 13.02.2013 ob 0:19
  • Samo je izredno pozitiven človek in zdravnik velikega srca! Takšnih kot je on je malo v našem zdravstvu ! Tisti dan mi je dal novo upanje in vero, da prihajajo mladi zdravniki z novo energijo in dajim ni važen samo njihov ego i pohlep po.....

    Said Miskić 26.12.2013 ob 22:21
  • Mein letztes Europa Motorrad Abendteuer in Klinični center Ljubljana beendet worden ist.Der Arzt mit Sanitätspersonal waren großartig.Danke Herr Doktor, danke allen :)

    Radek Chrbját 04.06.2014 ob 8:13
  • Ob kolonoskopiji pri dr. Plutu sem se razveselila da imamo mlade zdravnike. Gospod je prijazen, profesionalen, njegov izvid je tudi meni kot laiku čitljiv, in v ambulanti je red. Posledica je kljub prej slabim izkušnjam moje visoko zaupanje. Želim si, da bi bili zdravniki taki kot on.

    Anonimno 30.10.2014 ob 22:22
  • Boljsega zdravnika se nisem srecala! Se tako slabo se lahko pocutis pa te bo spravil v dobro voljo:) spoznala sem ga na IPP v Lj. Mislim,da bi se marsikdo mogel zgledovati po njemu ;-)

    Anonimno 19.01.2015 ob 19:31
  • Zdravnik velikega srca do bolnikov. Pri njem se počutiš enostavno zdravega, tako je prisrčen. Takšnih kot dr. Samo je zelo malo in je vodeči poštenjak v zdravstvu. On si zasluži delo kot mlad zdravnik nekje v tujini dokler ga naše zdravstvo ne okuži. Njegova asistentka si zasluži enako pohvalo. Posadka nad posadkami.

    Anonimno 13.12.2015 ob 0:49
  • Nadvse korekten, strokoven in simpatičen doktor. Človek velikega srca, ki mu lahko zaupaš ter se počutiš varnega. Doktor z veliko začetnico. Res, vse pohvale! Enako velja za medicinsko sestro Moniko. Preiskava gastroskopije, je bila ob taki ekipi, veliko znosnejša. Hvala.

    Jerneja Bernot 11.04.2016 ob 18:40
  • Dr. Samo Plut je vrhunski zdravnik. Nimam besed, da bi lahko napisal vse pozitivne lastnosti, ki jih ima. Hvala še enkrat za vso potrpežljivost in prijaznost. Hvala tudi sestri Moniki. Karol Iskra, 3.6.2017

    69 29
    Karol Iskra 03.06.2017 ob 13:59
  • Dr. Plut je res prijazen, topel in srčen zdravnik. Srečala sem ga na gastro kliniki, ko sem 2x imela pankreatitis. Drugič se je zavzel za moj primer in mi uredil operacijo v Novem Mestu v roku treh dni, v Ljubljani bi morala čakati mesec dni. Samo njemu se je zdela operacija tako nujna, vsi ostali so samo skomigovali z rameni. Povrnil mi je vero v zdravnike! Ne morem ga prehvalit, NAJBOLJŠI ZRAVNIK za moje pojme!

    69 32
    Maša Berčan 21.04.2017 ob 11:55
  • Pozdravljeni pred dvemi leti sem bil sem bil sprejet na gastroenterološko kliniko v Ljubljani s krvavitvami s črevesja .Najprvo moram pohvaliti sestre z intenzivnega oddelka :prijazne ,potrpežljive ,ustrežlijve skratka vsa čast njim.Potem pa naslednji dan bila je sobota ,prišel je g.dr.Samo Plut napravil je pregled kolonoskopijo vse mi je obrazložil kako in kaj super zdravnik malo takih zavzel se je imel korekten odnos še enkrat hvala njemu in vsem sestram na intenzivni enoti in potem na navadnem oddelku!! Hvala Ferfolja Leopold.

    63 47
    ferfolja leopold 08.01.2017 ob 18:23
  • Nadvse prijazen, izjemno posrečen in sproščrn zdravnik. Marsikateri bi se morali zgledovati po njegovem entuziazmu, ter veselju do dela z ljudmi. Zdaleč najboljši zdravnik, na katerega smo naleteli. Le tako naprej!

    9 2
    Tea Blekovič 15.03.2018 ob 20:04

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.