No-image
Povprečna ocena: 1.8
1.8
3 ocene

dr. med. Štefka Zaviršek

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Grosuplje
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

 • Katastrofa na celi črti :(

  Anonimno 18.11.2013 ob 14:54
 • Od kar je šefica ZD Grosuplje, gre zdravstvena nega samo še dol. Čisto razočarana nad pediatri, saj majo neka pravila, čeprav ne gre nič iz njihovega denarja. Kot da bi dobili nagrado od ZZZS in pomožnosti vzajemne, če dajejo čim manj bolnišk za otroke, ki so bolni. Sploh pa Ana STRAJNAR, dr. med., spec. pediatrije, ni vredna imena dr. pediatrije. Moja zdravnica, je morala jiti predno sem dobila izide v roko, bili sva dogovorjeni, da vsakem primeru se gre naprej v bolnico. Strajnarjeva pa je zaključila zdravljenje in bolniško. Čez cca 10 dni smo leteli pod nujno v bolnico, ker se je zdravstveno stanje tako poslabšalo! In kakšno pravičilo je bilo potem od Ana STRAJNAR, dr. med., spec. pediatrije, ja tako od nas zahteva šefica, da ima maximalno starš 3 dni bolniške, drugače se ga moramo znebiti in poslati naprej. Halo, pa sej ne gre iz denarja ZD Grosuplje niti vaših denarjev. Pa kje je tu zdravniška etika in zaprisega????? Če je res imate svoj jaz in šefici zabrositi nazaj. Lahko rečem, da imate čisto srečo, da imate tako dobre sestre in med malčki vam dobesedno rit rešujejo! Mi si pa starši pomagamo tusti, ki imajo možnost s starimi starši. Kaj pa mi tisti, ki nimamo? Nedogled dopustov ne moremo jemati! Višek!

  32 20
  Anonimno 29.09.2019 ob 13:56
 • Od kar je šefica ZD Grosuplje Štefka Zaviršek, gre zdravstvena nega samo še na dol. Na slikanje zoba čakaš 3 mesece halo!!!!! drugod je to takoj ali naslednji dan. Delovnega naloga, da greš slikat v drugo ustanovo povedo zaposelni v zdravstvu, da nesmejo dati, da imajo taka navodila od direktrice!!!!! To ni neznanje in nesposobnost kar počne to je namirno početje in izživljanje, češ mi lahko delamo kar hočemo!!!!!

  27 15
  Edvard trček 08.10.2019 ob 12:40

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.