No-image
Povprečna ocena: 1.8
1.8
12 ocen

dr. dent. med. Svetlana jakir

Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 13 mnenj

 • Medtem ko sem bil njen pacient se mi je zdela nekompetentna, in včasih tudi vzvišana. Imel sem poškodbo na zobu na kar je menila, da mi ne more dalje pomagat in naj grem samoplačniško dalje. Računalniška kot tudi zobozdravstvena oprema v ordinaciji je tudi zelo pomanjkljiva. Niti 3D slike zoba mi ni morala odpreti in pogledati. Ne priporočam dr. Jakirjeve za svojo zdravnico!

  Rok Frangež 10.12.2015 ob 15:20
 • Po priporocilu znanke sem odsla k njej, saj naj bi bila zelo strokovna. Sedaj sem izjemno razocarana saj ni opravila svojega dela kot dogovorjeno, tudi prijateljici pa je naredila nekaj skode in se bo prepisala.

  Anonimno 27.03.2018 ob 19:50
 • Zobozdravnica Jakir mi deluje kar nervozna. Sedaj ko se je preselila v Slivnico, ne bom več njena pacientka, kar mi je tudi jasno povedala.

  Anonimno 13.06.2017 ob 11:50
 • Res mi je žal kar dela pacientom, zelo nezadovoljni.

  Anonimno 05.04.2018 ob 10:33
 • Katastrofalna zobozdravnica. Nima odnosa, čeprav nima gužve naroča na vsakih nekaj mesecev. Če se oglasiš v primeru težav, je skrajno neprijazna, prav tako sestra. Zelo vzvišena.

  91 58
  Anonimno 17.02.2020 ob 17:43
 • Zadircna in zlagana.

  Nejc 27.03.2018 ob 19:52
 • Nimam besed. Zelo slabo dela, velik skodo mi je naredila v ustih na zobeh, in njen odnos je pa zelo na dnu.

  58 37
  Anonimno 14.05.2021 ob 5:17
 • Živijo. Meni je bilo res čudno da slišim samo negativne komentarje. Do mene vedno izjemno strokovna in prijazna. Priporočam. lp

  Anonimno 16.07.2017 ob 15:51
 • Z eno besedo: Katastrofa. Šel sem k njej po priporočilu sorodnika. Prvotno je sicer dajala prijeten in kompetenten vtis, vendar pa se je to hitro spremenilo. Po par obiskih je postala zelo vzvišena, in ti da kar hitro vedet da lahko greš kam drugam če ti kaj ne ustreza. Na račun od bele plombe tudi rada "pozabi". Čeprav ne pozabi zakasirat zanjo. Na koncu sem izgubil dva zoba zaradi slabo opravljenega dela. To je vse kar lahko rečem o kvaliteti dela. Izogibajte se je v velikem loku!!!

  25 17
  Anonimno 31.05.2022 ob 20:45
 • Tudi sama imam slabe izkušnje s Svetlano Jakir. Zelo ne prijazna im arogantna zobozdravnica, ki si je zamislila da je “nevem kaj”. Mi je kar 3 x zdravila en in isti zob in se vedno imam probleme z njim. No naj povem, da nisem edina, saj mi se je v čakalnici pritoževal en gospod. Rekel je da mu je popravljala zob iskala 40e za belo plombo nato pa mu je le ta po 2 dneh padla. Ko je šel, da bi ga mu ponovno popravila mu je rekla da je zob za spulit in da mu bo naredila umetni zob in mu iskala dodatnih 150e. Pri tem ga je pa nadrla zakaj ni jedel le tekoče hrane halo ?? Zato je ne priporočam nobenemu. Deležna je samih kritik v čakalnici.

  25 19
  Sara 01.06.2022 ob 14:35
 • Moj otrok je od 4. leta je njen pacient, cca 10 let. Meni je bilo logistično lažje in bolje ko je bila na taboru, ravno zaradi kvalitete dela in profesionalnosti, je moj otrok še vedno njen pacient. Kljub temu, da se je potreno sedaj voziti v Slivnico. Po končanem posegu ali pregledu me vedno povabi v ambulanto, pove in razloži, kaj je delala in da nadaljna navodila. Nikoli nisem imel občutek, kot tudi ne otrok, da bi bila vzvišena ali nesramna. Ravno nasprotno, je prijazna po potrebi razloži tudi po domače, kako in kaj. Škoda le, je nejna dogoletna asistentka Zlatka šla v zaslužen pokoj.

  6 6
  Mumin Musić 30.11.2022 ob 23:51
 • Dela resnično šlampasto. Sem imela stalno probleme misleč, da so moji zobje. Dokler nisem šla k privatniku in mi je povedal kako za k*rac je bilo vse skupaj narejeno. Je bilo kar dela in denarja, da se je vse njeno šlamparijo popravilo. Vendar pa od tedaj dalje nimam več problemov. Raje dam teh par evrov za obisk in grem k nekomu, ki ve kaj dela.

  6 8
  Anonimno 15.11.2022 ob 19:50
 • Bila pri njej in je naredila tako slampasto, da sem na koncu izgubila zob. Nikoli več! Raje dam teh par evrov in grem k zobozdravniku, ki ve kaj dela.

  6 9
  Anonimno 15.11.2022 ob 19:40

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.