No-image
Povprečna ocena: 3.8
3.8
2 oceni

dr. dent. med. Tanja Kojić

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Tolmin
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

 • Zelo neprijetna izkušnja, ki mi je povzročila bolečino že pred samim posegom ter strah pred zobozdravnikom, ki je prisoten še danes.

  Anonimno 14.01.2014 ob 18:57
 • zelo natančna in strokovna nobenih bolečin

  Anonimno 10.10.2015 ob 10:25
 • Po prvem obisku pri dotični zdravnici, ima otrok travme do te mere, da se od takrat naprej ne boji zgolj zobozdravnikov ampak vseh zdravnikov in medicinskih sester. Do obiska pri omenjeni, strah ni bil prisoten niti v najmanjši meri. Lahko rečem, da je bil poseg popolnoma brez občutka in sočutja tako do majhnega otroka kot za njegove strahove pred vrtanjem, sploh ker je bil to otrokov prvi obisk pri zobozdravniku. Za prvi obisk sem pričakoval pedagoški pristop ter predstavitev dela zobozdravnika, na pa posaditev otroka na stol in brezsrčno vrtanje do živca (dvomim, da je bilo to sploh potrebno glede na majhno pikico kariesa) brez anestetika, navkljub otrokovemu joku in moledovanju naj neha ker ga zelo boli. Glede na pogovore z drugimi starši, ima večina vsaj eno tovrstno izkušnjo, tako da menim, da bi moralo vodstvo ZD delo omenjene z otroki podrobno preučiti. Delo z otroki ni za vsakega, in ker očitno to za omenjeno dejansko ni, priporočam delo izključno z odraslimi...za dobrobit otrok!

  5 4
  Anonimno 07.08.2022 ob 18:00

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.