No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
4 ocene

dr. med. Tončka Tratar

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Ljubljana Enota ZD Vič Rudnik
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Super pediatrinja. Ekstremno prijazna, vzame si čas, če se otrok boji in skuša narediti vse, da bi se otrok dobro počutil in "navadil" na zdravnika! Če bi bilo več takšnih zdravnikov, bi bil svet lepši!

  Anonimno 27.11.2015 ob 13:13
 • Čudovita oseba in pediatrinja. Zaupala sem ji vse svoje otroke. Če bi izbirala še enkrat, bi izbrala njo. V vseh letih, nisem nikoli podvomila v njeno strokovnost. Poleg tega se vedno potrudi in staršem na prijazen in strpen način razloži bolezni in zdravljenje. Priporočam!

  Anonimno 28.02.2017 ob 12:06
 • Pediatrinja Toncka Tratar je odlicna zdravnica s posluhom za otroke in starse. Celoten team ambulante na Viču je s*u*p*e*r, dostopen, z veliko razumevanja tako za tezave malih bolnikov kot tudi do starsev. Hvala!

  Anonimno 04.10.2019 ob 13:03
 • Najboljša pediatrinja. Vestna, prijazna, odlično opravlja svoje delo. Posveti se staršem in otroku. Zelo hvaležna za vse razlage, ki sem jih dobila od nje.

  Anonimno 07.03.2018 ob 18:16
 • Neverjetna zdravnica in zenska. Ze ko vstopis v ambulanto, zacutis njeno energijo. Nezna do otrok. Razumevajoca do starsev. Dobra psihologinja. Zaradi nje starejsa hci obozuje zdravnike. Hvala za vse!!

  6 6
  Anonimno 23.09.2022 ob 21:13

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.