No-image
Povprečna ocena: 4.4
4.4
6 ocen

dr. med. Vladan Stanojković

SpecializacijaOtorinolaringologija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Izola
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 7 mnenj

 • Doktorju Stanojkoviću se imam zahvaliti za takojšnjo strokovno pomoč pri zdravljenju težav, ki sem jih imel z grlom. Za moj primer bolezni sem bil pri mnogih zdravnikih, a le pri njem je bilo zdravljenje hitro in uspešno. K njemu se je po pomoč zatekla tudi moja soproga in uspečno rešila svoj problem. Njegov odnos do naju je bil odličen. Po potrebi se bova k njemu še vračala. Zato mu dajeva najboljše možne ocene Dimitrij in Marija Grlj

  Mitko 02.02.2012 ob 17:39
 • Odličen doktor, strokoven, dostopen pacijentu, zelo dobrosrčen in pripravljen prisluhniti in pomagati vedno. Vse pohvale za dr. Stanojkoviča

  TANJA 25.08.2016 ob 16:10
 • Dr. Stanojkovič je zdravnik, ki mu je vredno zaupati.

  Tone Volčič 18.01.2012 ob 6:50
 • Res je fenomenalen. Je dostopen, strokovnost pa vsekakor ni pod nikakršnim vprašajem. Res super.

  Iris 19.03.2012 ob 0:28
 • Odličen doktor, rešil mi je življenje, brez njega bi se v Ljubljani lahko mučila v nedogled, tako da vse pohvale za dobrosrčnost, prijaznost in strokovnost!

  Mirela 03.12.2015 ob 23:33
 • Osnovno pomanjkanje bontona. Nespoštljivo obnašanje ter promoviranje lastne privatne ordinacije s kisikovo komoro! Dvomim da so pohvale na njegov račun resnične, ampak sumim, da si jih je sam napisal!

  13 12
  Anonimno 08.08.2021 ob 12:34
 • Glede strokovnosti nimam mnenja,ker me ni pregledal, ni me vprašal kako se počutim, na stol sploh nisem sedel, čeprav sem bil naročen ma pregled. Njegova glavna skrb je bila kako se me čimprej znebiti, njegova komunikacija pa je bila na ravni pastirja iz Tibeta, ki ne razume da ga gluh človek težko razume zlasti zdaj, ko so prisotne maske. Mogoče je imel doktor slab dan, vendar je to njegov problem. Za se ga ognit če je le mogoče!

  1 1
  Anonimno 22.11.2021 ob 12:36

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.